PUBLICACIÓ PASSADA I FUTURA

La fotògrafa de nadons Anne Geddes mostra com són aquells nens anys després

La sèrie 'Baby, look at you now!' compara imatges dels menors amb els adults que són en l'actualitat

anne-geddes

anne-geddes

1
Es llegeix en minuts

La fotògrafa Anne Geddes ha recollit al seu compte d’Instagram una sèrie de fotografies sota el títol Baby, look at you now! (¡Mira’t ara, nadó!) en  què compara imatges de nadons a qui va fotografiar fa dècades amb fotos actuals dels ara joves. Al costat de les imatges, Geddes explica la història dels protagonistes i a què es dediquen en l’actualitat.

    

La fotògrafa ha fet una petició a través de les xarxes socials perquè els joves a qui va retratar anys enrere es posin en contacte amb ella i li enviïn una imatge actual d’ells mateixos i un resum de tot el que han fet al llarg de la seva vida fins ara.Geddes ha reconegut en una entrevista per a The Huffington Post que ha trigat al voltant d’un any a recopilar totes les imatges. Moltes d’aquestes fotografies es poden trobar en el seu últim llibre, Small World (Petit món), que està separat en quatre capítols: embarassades, nadons acabats de néixer, nadons de sis a set mesos i retrats dels primers moments de la seva carrera.

Notícies relacionades

    

Una de les icòniques fotografies que apareixen és la de Manee­sha, una nena prematura que va néixer amb tan sols 28 setmanes. «Aquella foto animava altres pares de nadons prematurs a seguir endavant i els donava esperances que el seu nadó també sobreviuria», comenta. Maneesha és una altra de les noies que han participat també en la sèrie Baby, look at you now! 

Temes:

Fotografia