SORPRESA A LA GRAN POMA

Miley Cyrus es disfressa i canta per sorpresa al metro de Nova York

L'estrella pop va actuar amb el presentador Jimmy Fallon i van fascinar els usuaris d'una estació pròxima al Rockefeller Center

Miley Cyrus i Jimmy Fallon actuen per sorpresa al metro de Nova York. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els passatgers del metro de Nova York no s'imaginaven trobar-se dos dels personatges més coneguts dels Estats Units en una estació. La cantant Miley Cyrus i el presentador Jimmy Fallon es van camuflar sota una perruca, un barret i unes ulleres fosques per passar desapercebuts dels usuaris del metro a prop del Rockefeller Center. "Ningú sap que això passarà", va dir el presentador de 'Tonight Show' (NBC) abans de cantar el clàssic dels 70 de Dolly Parton 'Jolene'.

Notícies relacionades

Desenes d'usuaris es van congregar al seu voltant i van embogir quan Miley Cyrus i el 'showman' van decidir treure's la disfressa. La multitud va anar creixent i molts transeünts van començar a gravar amb el seu mòbil. La cantant va agrair el suport i va admetre: "Aquesta és la primera vegada que canto en una estació de metro, ¡és emocionant per a mi!". Després, l'estrella va interpretar la seva cançó 'Party in the USA', ja sense perruca.

Quan van tornar a l'estudi del programa 'Tonight Show', Fallon va revelar que la peça va ser gravada en només 10 minuts. "Com tothom sap, això no és la cosa més boja que he fet, però definitivament ha sigut memorable", va afirmar la cantant.