A ESTOCOLM

Un fan de Justin Bieber li llança una ampolla per no cantar 'Despacito' en ple concert

El cantant canadenc va assegurar als seus seguidors que no se sabia la lletra del tema de Luis Fonsi

pantallazo-bieber-ok

pantallazo-bieber-ok

1
Es llegeix en minuts

L'artista canadenc Justin Bieber va esquivar una ampolla que li van llançar des del públic durant un concert celebrat aquest dissabte passat a Estocolm (Suècia). El motiu: no cantar la versió de l'èxit 'Despacito' perquè no se sabia la lletra.

Els fans del cantant que van assistir al concert, programat dins del marc del Summerburst Festival, li van demanar que cantés el remix de l'èxit de Luis Fonsi i Daddy Yankee, en el qual Bieber participava, però ell es va disculpar al·legant que no ho podia fer perquè no se sabia la lletra. 

Acte seguit, com es pot veure en el segon 25 del vídeo, li llancen des de la pista el que sembla ser una ampolla d'aigua. També es pot observar com Bieber l'esquiva.

Ja en anteriors concerts, Bieber s'havia llançat a cantar 'Despacito' i li va passar precisament el que volia evitar aquesta última vegada. Acabar omplint els cors amb "Daba-daba-da".

Al respecte, Luis Fonsi ha defensat Justin Bieber argumentant que “el cor no és fàcil de cantar, fins i tot per als cantants hispanoparlants com jo, té un munt de lletres, és una mica tortuós”.

Notícies relacionades

Bieber continuarà amb la seva gira 'Purpose' a Berna, Suïssa, aquest dijous, 15 de juny, i ho farà al Hyde Park de Londres el pròxim 2 de juliol.