CULEBRÓ A LES XARXES

L'idil·li entre Jon Kortajarena i La Vecina Rubia arriba a la policia

El model i la tuitera protagonitzen la història d'amor virtual més divertida i mediàtica dels últims temps

korta

korta

3
Es llegeix en minuts

No hi ha ningú sobre la faç de la terra que es pugui resistir als encants de Jon Kortajarena -no només els físics-. Madonna, Penélope Cruz i Irina Shayk són només alguns dels destacats noms que figuren a la llarga llista de bones amigues del model, a la qual també s'hauria de sumar el de La Vecina Rubia (@lavecinarubia), que està protagonitzant la història d'amor virtual més divertida dels últims temps.

Si encara queda algú que no la conegui, La Vecina Rubia és una de les tuiteres més divertides i aclamades de la xarxa, que, amb la seva ironia i la seva visió del dia a dia, ha aconseguit tot un exèrcit de "rosses d'estat d'ànim", i compta amb més de 100.000 seguidors.

Però La Vecina Rubia ha abandonat el sarcasme i l'esperit crític que la caracteritzen per amor, i ha decidit confessar públicament la seva devoció per Jon Kortajarena.

El que va començar com un divertit entreteniment a les xarxes socials ja s'ha convertit en un autèntic culebró digital, amb implicació policial i resposta del model inclosa.

Després de la ruptura de Brad Pitt i Angelina Jolie David Bustamante i Paula Echevarría, molts eren els internautes que asseguraven que no podien creure en l'amor i que necessitaven una altra parella que els fes sospirar. Responent a la petició, la tuitera va començar a fer broma amb la seva relació amb Jon Kortajarena, i va compartir el 'hashtah' #RubiJarena.

El que la tuitera no es va imaginar mai és com continuaria la broma i que s'hi sumaria Jon Kortajarena.

Davant la petició dels internautes d'una cita entre el model i La Rubia, Jon contestava amb un divertit muntatge a les seves xarxes socials en què apareixia al costat de la Barbie amb el comentari "Dia de camp amb la veïna més rossa". La imatge ràpidament es va convertir en viral i les reaccions de la tuitera no van trigar a aparèixer, confessava que s'estava fent il·lusions i li estaven quedant precioses, un altre 'hashtag' que ja ha aconseguit envair la xarxa.

Després de la pluja de piropos de la tuitera al model després de la seva publicació i la repercussió a les xarxes, Jon tornava a pujar una altra imatge en què apareixia amb una perruca rossa i confessava que era el resultat d'un dia de camp amb La Vecina Rubia.

I és llavors quan la tuitera, sense pensar-s'ho dues vegades, decidia dirigir-se directament al compte de la Policia Nacional per demanar que investiguin el model pel robatori del seu cor.

La publicació ràpidament es va convertir en viral, es va guanyar l'aplaudiment dels tuiters i va aconseguir la resposta de Jon en la mateixa línia: "Si em criden a declarar espero que em rebaixin la pena si li demano una cita a @lavecinarubia per tornar-li el cor. I la melena...".

Notícies relacionades

Però el més inusual és que la Policia Nacional ha decidit entrar en el trio:

La història d'amor entre el model i la tuitera ha aconseguit l'aplaudiment dels internautes, i ha conquistat i divertit els seguidors de tots dos, que han demanat una cita entre tots dos i més capítols d'aquesta còmica història.