NOVES DECLARACIONS POLÈMIQUES A 'ESPEJO PÚBLICO'

Fran Rivera la torna a armar: "Per ser antitaurí, ¿t'has de deixar de dutxar?"

La Plataforma Antitaurina Marea Jove va protestar a Elda dissabte passat perquè el torero va ser pregoner de la localitat alacantina

fran

fran

1
Es llegeix en minuts

El torero i col·laborador d''Espejo Público' Fran Rivera ha tornat a encendre les xarxes aquest dimarts amb les seves declaracions sobre els antitaurins. Així que ha aterrat al programa, el fill dels difunts Paquirri i Carmina Ordóñez ha llançat una pregunta retòrica criticant "aquestes pobres ànimes", referint-se als antitaurins que van anar dissabte passat a Elda (Alacant) a criticar que fos el pregoner de les festes de la Setmana Santa del municipi: "Per ser antitaurí, ¿t'has de deixar de dutxar? Perquè és que tenen una mala pinta tremenda", ha assegurat.

Quan el torero estava a punt de fer el pregó al poble alacantí, es va trobar amb una manifestació convocada per la Plataforma Antitaurina Marea Jove, que va llançar proclames com "els nostres diners no són per a toreros" i portava pancartes en què es podia llegir: "Paquito Rivera, ves-te'n".

Notícies relacionades

El torero ha assegurat que "[Els taurins] hem d'aguantar que els antitaurins riguin, [...] s'alegrin de la mort d'un nen". Fran Rivera es referia a la mort d'AdriánAdrián, el nen de 8 anys malalt de càncer que va morir dissabte passat i que tenia el somni de ser torero. La rèplica de Cecilio, l'antitaurí d'Elda, no s'ha fet esperar: "Utilitzar la mort d'un nen per atacar els antitaurins és molt fort; nosaltres no ens alegrem mai de la mort de ningú, perquè estem en contra de qualsevol mena de violència, no com vosaltres, que mateu animals a les places". Malgrat el que ha dit l'antitaurí d'Elda, fa uns mesos hi va haver almenys dues detencions d'antitaurins per "desitjar" la mort del nen.

No és la primera topada polèmica que Rivera té amb un antitaurí. Al febrer, i al cap d'un mes d'estrenar-se davant les càmeres del programa que presenta Susanna Griso, el torero es va enfrontar en directe a un antitaurí que havia sigut agredit en una plaça de toros.