TREBALLADORA DEL SEGLE

Una dona de 94 anys celebra que en fa 44 que treballa en un McDonald's

"No ho puc deixar. És una raó per llevar-se al matí, la gent és molt agradable", assegura Loraine Maurer

abuelita mcdonalds-700x434

abuelita mcdonalds-700x434

2
Es llegeix en minuts

Loraine Maurer, de 94 anys, ha celebrat que en fa 44 anys que treballa a McDonald's a Evansville (Indiana, Estats Units) i vol seguir darrere el taulell perquè no té previst jubilar-se, segons han informat mitjans locals.

Els seus companys de feina i els seus clients més fidels van celebrar amb ella, dijous passat, que la nonagenària és empleada de la mateixa empresa a la seva ciutat des del 1973, segons la web de McDonald's a Evansville.

MISS LORAINE, 44 ANYS DE SERVEI

Maurer va rebre les felicitacions dels clients que van anar al restaurant on treballa actualment, i va bufar les espelmes d'un pastís decorat amb el logotip de la popular cadena de menjar ràpid i la frase "Miss Loraine, 44 anys de servei".

La incansable empleada ha explicat a la cadena de televisió ABC News que va començar a l'empresa després que el seu marit es veiés obligat a deixar de treballar a causa d'una discapacitat, perquè es va veure "massa jove" per quedar-se a casa.

FORTS LLAÇOS AMB ELS CLIENTS

A partir de llavors, la senyora, que no planejava quedar-se tants anys a la feina, ha assegurat que va forjar una relació especial amb els seus clients, que fins i tot la van ajudar a superar la mort del seu marit set anys després.

"Loraine té bastants seguidors, sense exagerar, de veritat. Ella té molts clients molt lleials que venen especialment al nostre restaurant per veure-la", ha dit la propietària del restaurant, Katie Kenworthy, que el dirigeix des de fa dos anys amb el seu marit.

ELS SEUS FILLS JA S'HAN JUBILAT

Segons mitjans locals, els quatre fills de Maurer s'han jubilat, però ella no vol deixar de treballar.

"No ho puc deixar. És una raó per llevar-se al matí, la gent és molt agradable", ha afegit.

ES LLEVA A LES 3 DE LA MATINADA

Maurer treballa al torn de l'esmorzar els divendres i els dissabtes, es lleva a les 3 de la matinada i arriba dues hores després al restaurant.

Notícies relacionades

Segons McDonald’s, la incombustible senyora, que té sis nets i set besnets, és una de les treballadores més longeves de la cadena al món.

ALTRES NONAGENÀRIES DE LA CADENA

No obstant, altres nonagenàries també formen part de la plantilla de la multinacional, com Goh Gwek Eng, de Singapur, que té 92 anys, i Harriett Clopper, de Maryland i de 95 anys.