EN COL·LABORACIÓ AMB DESCEMER BUENO, COAUTOR DE 'BAILANDO'

Enrique Iglesias llança 'Súbeme la radio', gravat a l'Havana

L'artista canta al cantell d'un edifici sense arnès i utilitza la samarreta plena de sang amb què es va accidentar a l'intentar atrapar un dron en ple concert

Videoclip del senzill d’Enrique Iglesias ’Súbeme la radio’, gravat a l’Havana / YOUTUBE / ENRIQUEIGLESIASVEVO

1
Es llegeix en minuts

Enrique Iglesias ha llançat aquest divendres el seu nou senzill, 'Súbeme la radio', i en què compta amb la col·laboració de Descemer Bueno, coautor de l'exitós 'Bailando', i el duo musical Zion y Lennox.

L'expectació pel tema era doble, perquè arribava acompanyat d'un videoclip que va paralitzar durant tres dies el trànsit de l'Havanal'Havana, amb milers de curiosos que no es van voler perdre el rodatge i que el van convertir "en una festa" en què van participar, a més, diverses escoles de ball cubanes. A més, Enrique Iglesias va estar cantant al cantell d'un edifici sense arnès, tal com s'aprecia a les imatges.

Notícies relacionades

"Vaig créixer a Miami, tinc molts amics cubans i em venia de gust la idea de fer una cosa a l'illa. Després de diversos vídeos amb [el director] Alejandro Pérez, tantes col·laboracions que he realitzat amb el meu amic Descemer Bueno i després de l'èxit que vam obtenir amb 'Bailango'Bailango i Gente de Zona tot va apuntar que era el moment", ha comentat Iglesias en declaracions recollides per la seva discogràfica.

Iglesias va decidir usar en el rodatge la mateixa samarreta que portava quan va patir un accident a l'intentar atrapar un dron en ple concert i va començar a sagnar.