REGISTRE COMERCIAL

Guerra entre dues Kylie: Minogue li usurpa a Jenner el seu nom de pila

L'artista australiana és l'única que podrà utilitzar el nom de pila comú per a fins comercials

fcasals37201178 combo  kylie minogue  y kylie jenner170207182217

fcasals37201178 combo kylie minogue y kylie jenner170207182217

1
Es llegeix en minuts

La guerra entre l'artista australiana Kylie Minogue i la petita del 'clan Kardashian', la model nord-americana Kylie Jenner, per aconseguir els drets de la marca registrada Kylie sembla que ha arribat a la seva fi. I la guanyadora de la pugna legal ha sigut Minogue, segons ha publicat el diari 'Daily Mail'.

Tot va començar l'any passat, quan Jenner va registrar una marca de cosmètics i moda amb el seu nom. Va ser llavors quan la cantant i actriu va emprendre una lluita legal per impedir-ho, perquè ella ja tenia el nom de pila que totes dues comparteixen registrat com a productora musical.

NOU ANYS ABANS QUE NAIXÉS JENNER

I la primera vegada que Minogue va usar 'Kylie' va ser el 1988, ja que així es deia el seu primer disc. La petita de les Kardashian encara trigaria nou anys a néixer. A més, l'australiana té el domini kylie.com des del 1996, així com un perfum anomenat Kylie Minogue Darling.

L'oficina de patents ja ha decidit a favor de la cantant, que serà l'única que podrà utilitzar el seu nom per a fins comercials. Així que Jenner, que es va fer coneguda al 'reality' televisiu 'Keeping up with the Kardashians' -que torna a les pantalles nord-americanes el 12 de març-, haurà de modificar previsiblement la seva marca de cosmètics Kylie Cosmetics.

Notícies relacionades

Kylie Minogue, de 48 anys, que fa uns dies va trencar el seu compromís amb Joshua Sasse, de 29 -per la seva presumpta infidelitat amb l'actriu espanyola Marta Milans, ja va marcar territori a través de Twitter l'any passat: 

La raó esgrimida és que l'australiana és "una artista de renom internacional", mentre que Jenner només és una "personalitat secundària d'un 'reality". I fa un any els representants legals de Minogue en van adjuntar proves.

Temes:

Kylie Minogue