LLANÇAMENT PER SANT VALENTÍ

Hater, el 'tinder' per als que odien les mateixes coses

Poques coses uneixen tant com un enemic comú, ja sigui el fred, la salsa de guacamole o el president Donald Trump

haterok

haterok

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hater és un nou pas, una aplicació per als amants de la provocació i d'anar a la contra. El mercat d'aplicacions especialitzades a lligar ja és molt vast, així que hay que cridar l'atenció dels usuaris si es vol que aquests s'instal·lin un nou programa al seu 'smartphone'.

En aquest cas no es tracta d'unir usuaris amb els mateixos gustos culinaris, cinèfils, esportius, artistics... La idea és just el contrari, que sigui el que odien el que els llanci el llaç (la política, les cues als restaurants, pagar més pel guacamole... per posar els exemples que ells mateixos publiciten a la seva web). Poques coses uneixen tant com un enemic comú, diuen.

NOMÉS A IOS

Hater (traduït de l'anglès, el que sent odi per alguna cosa) està encara per arribar. Serà ben aviat, el 14 de febrer, per Sant Valentí.

Només estarà a la botiga d'Apple, encara que ja existeix una versió beta a iTunes (en anglès) amb què de moment juguen uns mil 'haters' a la ciutat de Nova York.

Existeixen quatre maneres d'"agradar" i d'"odiar".

Notícies relacionades

El primer que s'ha de fer és dir quines que coses s'odien (així els altres usuaris podran veure de quin peu coixeges i, potser, tenir amb tu una trobada). L'aplicació, creada per un desenvolupador de Brooklyn, ofereix un llistat de coses odioses per les quals decantar-se: més o menys hi ha uns 3.000 temes, com l'odi al fred, les caminades lentes, els passos subterranis o l'aversió al president dels EUA, Donald Trump (amb bastants seguidors).

Les compatibilitats s'obtenen segons el nombre de 'dislikes' que es comparteixin.