COMMOCIÓ A LES XARXES

Un actor nord-americà se suïcida en directe a través de Facebook

Jay Bowdy es va disparar un tret dins d'un cotxe immediatament després d'anunciar-ho des del seu compte personal

sin-ttulo-2

sin-ttulo-2

1
Es llegeix en minuts

Jay Bowdy, un actor nord-americà, de 33 anys, es va suïcidar en directe a Facebook Live dies després d'haver sigut detingut per un presumpte delicte d'assetjament sexual. Estava en llibertat després de pagar una fiança de 100.000 dòlars.

Bowdy era dins del seu automòbil quan va iniciar la transmissió a Facebook Live i va confessar als seus seguidors que tenia la intenció de suïcidar-se. L'avís va alertar un parent de l'actor, que immediatament va trucar a la policia per evitar-ho.

Una patrulla va intentar arribar a temps al carrer on Bowdy havia aparcat el cotxe per convèncer-lo que desistís. No va poder ser. Segons ha publicat el diari ‘Daily News’, l'actor es va disparar un tret abans que els agents arribessin al cotxe. 

VÍDEO RETIRAT DE LA XARXA

Facebook va retirar el vídeo del suïcidi al mateix temps en què apareixien els comentaris a la xarxa. Entre la incredulitat i el dol de molts usuaris, que es preguntaven si era un acte fingit o si havia passat realment.

Notícies relacionades

Jay Bowdy va néixer a Texas i vivia a Los Angeles. Era pare de sis fills i, a més d'actor de pel·lícules i telesèries, era propietari d'un equip semiprofessional de bàsquet. En el seu currículum hi figuren les pel·lícules en què va participar: ‘Prepper’, ‘Jaded reflections’, The social path’, Murder Book’, ‘TruSux’ i ‘Flochness’

El de l'actor és el segon suïcidi als Estats Units que es retransmet a Facebook Live. El primer el va protagonitzar uns dies abans una noia de Miami.