¿A qui mira Bill Clinton amb el desgrat de Hillary?

L'expresident dels EUA no pot reprimir un gest picardiós en la presa de possessió de Trump

El gest de Bill Clinton que no va agradar a Hillary, en la presa de possessió de Donald Trump, divendres.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Bill Clinton va protagonitzar una escena durant la investidura de Donald Trump com a president dels EUA, divendres passat, que ha suscitat nombrosos comentaris. En el moment de la jura del càrrec, l'esposa del flamant president, Melania, s'acosta a l'estrada juntament amb el seu fill Barron i també arriben les filles de Donald amb Ivanka al capdavant dirigint els seus germans, és en aquest moment quan Bill Clinton fa un gest que va desagradar a la seva dona Hillary. ¿A qui mira Bill Clinton quan es mossega el llavi inferior?  

Sembla que és Ivanka qui atrau la mirada picardiosa de l'expresident, que no cessa de mirar fixament la filla de 35 anys de Trump durant uns llargs segons, fet que provoca una tensa mirada de la seva dona Hillary, cosa que no afecta l'expresident, que manté la seva actitud. Bill somriu i mou el cap en senyal d'aprovació.    

Notícies relacionades

El gest del vídeo s'ha convertit en viral i alguns usuaris en les xarxes comentaven que és Melania, l'esposa del magnat nord-americà, qui captiva l'expresident. 

MODEL DE CAROLINA HERRERA

Ivanka és filla de la primera esposa de Trump i vicepresidenta de les empreses del seu pare. El dia de la investidura va vestir de Carolina Herrera una jaqueta asimètrica blanca i pantalons del mateix color, un model de la dissenyadora veneçolana que encara ressaltava més la seva esvelta figura d'1,80 centímetres.