DISCREPÀNCIES A LA CADENA TELEVISIVA

El cap de continguts de 'Salvados': "Em fa vergonya compartir cadena amb Inda"

Juan de Paolis critica a Twitter el col·laborador de 'La Sexta Noche' arran de la polèmica de dissabte amb l'economista Juan Torres i la seva sortida del plató

indacatedratico

indacatedratico

3
Es llegeix en minuts

Alguns periodistes de La Sexta estan plantejant aquest debat a les xarxes: ¿La cadena hauria de deixar de comptar amb col·laboradors tan polèmics com Eduardo Inda? El director de continguts de 'Salvados' n'és un. En realitat, Juanlu de Paolis es ratifica en unes manifestacions que ja va fer el 2015, i en què deia que l'avergonyia compartir cadena amb Inda i Marhuenda.

Més de 2.000 retuits són els que acumula el comentari que De Paolis va fer diumenge passat, després que la nit anterior, al programa presentat per Iñaki López a La Sexta, l'economista Juan Torres López va abandonar el plató en protesta per les acusacions d'Inda sobre Podem. "Senyors, fins aquí ha arribat la funció. Soc una persones seriosa i soc acadèmic i no participo en aquestes bogeries. Perdoni, però me'n vaig", va afirmar l'especialista abans de deixar indignat el programa. 

El periodista havia convidat el catedràtic perquè resolgués els dubtes dels ciutadans sobre economia i per parlar del seu llibre 'Economía para no dejarse engañar por los economistas'. Quan li va tocar el torn a Inda, el periodista el va acusar diverses vegades de ser "l'economista de capçalera de Podem" i li va recordar que hi ha una foto en què Torres apareix amb Hugo Chávez.

Torres va dir als contertulis: "Espanya no es pot permetre el que vostès fan aquí cada setmana, perquè Espanya ja està farta d'aquesta mena de debats que només posen al davant l'agressió, l'insult i a vegades la mentida".

DOS ANYS DE "VERGONYA"

De Paolis ja va parlar de la "vergonya" que li produïa Inda el 2015, quan aquest va vincular Podem amb una agressió a Rajoy al mateix espai de La Sexta.

A FAVOR DE DE PAOLIS

A més del director de continguts de 'Salvados', altres periodistes s'han posicionat sobre el comportament d'Inda al plató de 'La Sexta Noche':

A FAVOR D'INDA

En les últimes hores altres veus del món de la comunicació també s'han alçat a la xarxa per recolzar Inda i retreure-li el criteri al director de continguts de 'Salvados'. Entre ells, el periodista de l''Abc' Herman Tersch

Notícies relacionades

També Alfonso Rojo ha dedicat una columna a l'assumpte Inda-La Sexta-De Paolis: 

"L'enrenou a internet i l'entusiasme amb què la canilla surt de caça eren inevitables, perquè les xarxes socials s'han convertit en el refugi del tarat. El que ja requereix certa reflexió és la presència en aquests fòrums i amb afanys guillotinadors de personatges rellevants en això de la comunicació, com aquest tal Juanlu de Paolis director de ‘Salvados".