L'economista Juan Torres abandona 'La Sexta Noche' després de les acusacions d'Inda sobre Podem

"Soc acadèmic i no participo en aquestes bogeries", va dir l'acadèmic abans de deixar el plató del programa de La Sexta

la-sexta-tv

la-sexta-tv

1
Es llegeix en minuts

Moment de tensió el que es va viure al programa 'La Sexta Noche' quan l'economista Juan Torres va abandonar el programa per les acusacions del periodista Eduardo Inda sobre la vinculació del catedràtic amb Podem.

"Senyors, fins aquí ha arribat la funció. Soc una persona seriosa i soc acadèmic i no participo en aquestes bogeries. Perdoni, però me'n vaig", va dir Torres al presentador del programa, Iñaki López, abans de deixar el plató.

El periodista havia convidat el catedràtic perquè resolgués els dubtes dels ciutadans sobre economia i per parlar del seu llibre 'Economía para no dejarse engañar por los economistas'. Quan li va tocar el torn a Inda, el periodista el va acusar diverses vegades de ser "l'economista de capçalera de Podem" i li va recordar que hi ha una foto en què Torres apareix amb Hugo Chávez.

Després de la picabaralla entre l'acadèmic, que acusava Inda de no dir la veritat, i el director d''Ok Diario', el presentador del programa va intentar tancar la qüestió recriminant a Inda que seguís entossudit a relacionar Torres amb Pablo Iglesias: "És que això sembla José Mota".

Notícies relacionades

Davant la sorpresa dels presents, l'economista va optar per sortir del plató. Més tard, Torres es disculpava a Twitter:

Les xarxes socials s'han fet ressò de la polèmica: