RESUM DE L'ANY

Aquests són els 10 vídeos de Youtube més vistos a Espanya el 2016

Futbol, reptes, anuncis i 'youtubers' famosos copen un rànquing en què regna l'humor

youtube2016

youtube2016

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Youtube ja ha publicat la llista de vídeos més vistos a Espanya aquest 2016 que està a punt d'acabar-se. Es tracta de tota una tradició -amb set anys d'història- de la plataforma que ara pertany a Google. 

A més del rànquing ibèric, Youtube ofereix els medallers dels vídeos més virals (els que sumen més milions de visualitzacions), els vídeos musicals més vistos a tot el planeta (a dalt de tot, Fifth Harmony).

Sota el 'hashtag' #YouTubeRewind: Google celebra "el que has creat, vist i compartit el 2016", una recopilació de vídeos que van marcar tendència aquest any que ja enfila la recta final.

Entre les variables que s'han tingut en compte, quantitat de visualitzacions, 'shares', 'likes', 'dislikes' o comentaris.

HUMOR I CREATIVITAT

Els usuaris a Espanya han premiat, sobretot, l'humor; però també la creativitat, les cançons versionades i els reptes proposats per famosos. Aquesta és la llista (en ordre invers, amb el podi, el millor, al final):

10/ 100 HAMBURGUESAS. 5 HOMBRES

10/ 100 HAMBURGUESAS. 5 HOMBRESJordi Wild ('El Rincón de Giorgio') suma 6,2 milions de visualitzacions amb aquest repte golafre penjat el mes d'abril passat.

 

9/ PA K KIERES SABER ESO - LoRY MoNEY - LOLXDMAFIA CANAL

9/ PA K KIERES SABER ESO - LoRY MoNEY - LOLXDMAFIA CANAL"Només sé que no sé res. Pregunta a Google, ell t'ajudarà", assegura Lory Money ('Ola k Ase'). El filòsof raper amb més 'flow' ha rebentat el marcador del canal amb més de 2,2 milions de visualitzacions.

8/ KISS CHALLENGE CON MI NOVIA - DULCEIDA 

8/ KISS CHALLENGE CON MI NOVIA - DULCEIDA Dulceida, camí dels 10 milions de visites amb aquest vídeo romàntic en què les participants han de descobrir què s'ha posat als llavis la companya.

7/ Deliciosa Calma, de Pavofrío

7/ Deliciosa Calma, de PavofríoEl missatge de la marca d'embotits ha tingut molt èxit entre les mares estressades del món.

6/ PARODIANDO CANCIONES 6 

6/ PARODIANDO CANCIONES 6 RickyEdit & Company versionen les cançons més ballades a les discos.

5/ Pokemon HEYEYEYEAH ft. Narehop - (Parodia "Hey Yea Yea Yea Ye")

5/ Pokemon HEYEYEYEAH ft. Narehop - (Parodia "Hey Yea Yea Yea Ye")Aquest tema d'El Rubius sobre la caça de Pokémons, que aquest estiu es va posar tan de moda, està a punt d'arribar als 19 milions de visualitzacions.

4/ Anuncio Lotería de Navidad 2016 – 21 de diciembre [Oficial]

4/ Anuncio Lotería de Navidad 2016 – 21 de diciembre [Oficial]El lacrimogen i controvertit espot del sorteig del Gordo explica la història de Carmina.

3/ PPAP Pen Pineapple Apple Pen - CHEE YEE Teoh

3/ PPAP Pen Pineapple Apple Pen - CHEE YEE TeohEl fenomen viral de l'artista japonès Pika Taro també ha calat a Espanya. A la versió oficial li han sortit múltiples versions.

2/ Los Morancos - La Bicicleta (Parodia) Carlos Vives, Shakira

2/ Los Morancos - La Bicicleta (Parodia) Carlos Vives, Shakira

Notícies relacionades

Humor de Los Morancos al ritme de 'La bicicleta' de Shakira i Carlos Vives.

1/ La Roja Baila (Himno Oficial de la Selección Española) (Videoclip Oficial)

1/ La Roja Baila (Himno Oficial de la Selección Española) (Videoclip Oficial)Niña Pastori i Sergio Ramos capitanegen el gran tema que va triomfar a l'estiu. La fórmula del productor musical RedOne -Lady Gaga, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez...- supera els 16,2 milions de visualitzacions. Brutal.