RESUM DE L'ANY

Un tuit d'El Rubius, el més retuitejat del món aquest 2016

1,3 milions de vegades ha sigut replicada la paraula 'limonada' seguida d'una emoji des que la va escriure al seu compte el 20 d'agost

rubiuslimonada

rubiuslimonada

1
Es llegeix en minuts

El tuit 'Limonada' d'El Rubius (@Rubiu5) ha sigut retuitejat més d'1,3 milions de vegades, i s'ha convertit en el més retuitejat a nivell mundial durant l'any 2016, segons ha donat a conèixer la xarxa social.

Twitter ha indicat que el tuit formava part d'un concurs del 'gamer' per oferir regals als seus seguidors. "Quan passen grans esdeveniments al món es reflecteixen a Twitter. A més alguns només passen aquí, i això no ha sigut mai més cert que en aquest any 2016. Des del procés electoral a Espanya fins a esdeveniments globals com els Jocs Olímpics de #Rio2016, tot ha sigut explicat en 140 caràcters", ha assegurat el 'managing' director de Twitter Espanya.

"Una tendència important ha sigut veure com noves veus digitals es converteixen en un fenomen massiu: és realment emocionant que un tuit del 'gamer' espanyol @Rubiu5 hagi sigut el més retuitejat de l'any, ¡al món! I és que Twitter és capaç d'unir a tothom en les ganes de riure, la sorpresa, la celebració, la por, el dol o l'alegria. Avui volem tornar a recordar tots aquells moments que han definit el 2016", ha indicat.

En aquest vídeo explicava com es va gestar la cosa:

En segona i en tercera posició s'han col·locat un missatge de Harry Styles, de la banda One Direction, pel seu aniversari, i un altre de la candidata demòcrata a la presidència dels Estats Units, Hillary Clinton.

PODI DE 'HASHTAGS'

Notícies relacionades

En relació amb els 'hashtags' més esmentats a Espanya, la xarxa social ha revelat que el més usat de l'any ha sigut el #eurovision del concurs musical europeu, seguit del dels Jocs Olímpics de #rio2016, el joc de Nintendo #pokemongo, que va causar una revolució a nivell mundial.

FAMOSOS AMB MÉS SEGUIDORS

Sobre els 10 famosos espanyols amb més seguidors a Twitter, la companyia ha revelat que el rànquing l'encapçalen Alejandro Sanz, amb 15 milions de seguidors; Andrés Iniesta (14,3 milions); Gerard Piqué (13,7 milions); Rafa Nadal (11,7 milions); Enrique Iglesias (11,2 milions); Xabi Alonso (10,7 milions); Carles Puyol (9,3 milions); Sergio Ramos (8,8 milions); Cesc Fàbregas (8,7 milions) i David Bisbal (8,4 milions).