EN PLE 'OT: EL REENCUENTRO'

Èpica cobra de Bisbal a Chenoa

El 'no petó' dels artistes encén el debat a la xarxa

Un dels moments més esperats i comentats del retrobament entre David Bisbal i Chenoa sobre l’escenari. / periodico

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'única parella confirmada de la primera edició d''Operación Triunfo', David Bisbal i Chenoa, van protagonitzar un dels moments més esperats del concert 'El reencuentro' al Palau Sant Jordi. Va ser quan va arribar el moment de reviure el tema 'Escondidos' 15 anys després. El públic va enardir al tornar a escoltar la parella cantar l'apassionada tornada. Tothom es va tornar a preguntar si saltarien les espurnes, si on hi va haver foc encara queden brases...

La mateixa organització caldejava l'ambient a les xarxes socials amb tuits com aquest:

CAIGUDA DE PESTANYES I MIRADETES

I no era per menys, ja que els dos artistes es van ficar en el paper i es van dedicar caigudes de pestanyes, carantoines, mirades... Tendresa màxima, que no desentonava gens amb la famosa tornada: "Escondidos, solos por amor / la oscura habitación / tu cuerpo, el mío / 

el tiempo de un reloj / Escondidos,solos tu y yo / atrapados sin poder salir del interior / de tu interior / mientras que hacemos el amor"

GRAN MOMENT

Notícies relacionades

El gran moment estava servit. I, aleshores, van arribar els 14 segons més eterns del concert. Va ser el que va durar l'execució del 'no petó' de Bisbal amb Chenoa. Fosos en una abraçada, tots dos se separen tot i que Chenoa intenta retenir una mica més el seu company posant-li els braços al voltant del coll. Fins que el cantant de 'Bulería', finalment, li aparta una mà i continua amb l'actuació. 

Els fans han recollit l'instant cobra amb multitud de vídeos a Twitter i Youtube. Alguns també han defensat la inexistència de la cobra, ja que el vídeo, des de l'angle invers, sembla totalment diferent. Aquí teniu alguns dels seus comentaris: