AMOR A LA TERCERA EDAT

El primer tatuatge d'un septuagenari enamorat es viralitza

Gairebé un milió de reproduccions suma el vídeo amb la llegenda 'T'estimo, Pilar'

1
Es llegeix en minuts

La febre de tatuar-se el cos ha descobert una nova variant en un madrileny de 71 anys. El de l'home que va arribar a l'establiment Gotham Tatoo, a Majadahonda, no tenia res a veure amb els missatges tàntrics, els dracs o les marededeus que llueixen molts jugadors de la Lliga de futbol. Ni amb les simples figures d'animals o símbols pacifistes que es veuen a les espatlles nues que desfilen pel carrer. 

El que el septuagenari volia era que l'artista que l'atenia seguís al mil·límetre la simple dedicatòria que va deixar escrita la seva dona en una antiga fotografia. "T'estimo, Pilar", amb tinta blava com de boli Bic. El tatuador, segons recull l'agència Europa Press, va aclarir els dubtes que van aparèixer entre els empleats de la botiga a l'atendre l'explicació d'un client tan peculiar.

Notícies relacionades

"Vull que m'ho posi en en un lloc que pugui veure en qualsevol moment", va sol·licitar. I així va ser, a l'avantbraç dret."Això és el que fa un home enamorat", va comentar al tatuador abans de pagar el compte i abandonar el local. Un empleat de Gotham Tatoo ho va gravar en vídeo. L'enamorat va abandonar el local amb la mateixa tranquil·litat amb què havia arribat, recolzat en un bastó i amb el cap protegit per una gorra amb visera. Les imatges van quedar a la pàgina de Facebook divendres passat, dia 14.

Durant el cap de setmana, la tendra història s'ha viralitzat fins a arribara a gairebé un milió de reproduccions a la xarxa social de Marc Zuckerberg