CAMPANYA A LES XARXES

L'Armada espanyola recorre a Pokémon per aconseguir nous reclutes

Un vídeo de la Marina espanyola amb l'eslògan #HazteConTodos anima els joves a allistar-se

Vídeo de l’Armada amb personatges de Pokémon Go i l’eslògan #HazteConTodos anima els joves a allistar-se. / TWITTER / @ARMADA_ESP

1
Es llegeix en minuts

L'Armada ha llançat una nova campanya per animar els joves a unir-se a les seves files i per fer-ho ha recorregut al fenomen del videojoc Pokémon Go amb l'eslògan que els nous mariners els podran "capturar a tots".

En un vídeo penjat aquest dijous al seu compte oficial de TwitterTwitter, acompanyat pel 'hashtag' i eslògan de la campanya #HazteConTodos, l'Armada ha publicat aquesta nova campanya, amb què intenta "reclutar nous companys".

Notícies relacionades

En el vídeo, de només mig minut de durada, l'Armada utilitza imatges reals d'operacions dels seus efectius i dels mitjans de què disposen, com fragates i vehicles terrestres, i hi han inserit imatges de diferents criatures del videojoc.

"L'Armada espanyola està reclutant nous companys. Més ràpids. Més forts. Més durs. Si la teva meta és viatjar pel món i capturar-los a tots, nosaltres t'ajudem", apunta la nova campanya, per acabar amb el seu eslògan, 'Hazte con todos'.

Temes:

Pokémon Go