HOMENATGE A LA NOVEL·LA

'La història interminable', una mescla de realitat i fantasia

Google celebra el 37è aniversari de la primera publicació de la coneguda novel·la de Michael Ende

 

  / GOOGLE

1
Es llegeix en minuts

Google obre el mes de setembre amb un 'doodle' en homenatge a 'La història interminable', una novel·la que avui compleix 37 anys de la seva primera publicació. La que va fer esclatar l'èxit va ser la seva obra original, en alemany, i després van arribar traduccions fins a 36 idiomes. Una història que barreja la realitat amb la fantasia, escrita per Michael Ende i adaptada cinematogràficament per Wolfgang Petersen.

Notícies relacionades

El seu autor la va definir sempre com una novel·la que va més enllà de la narració i es converteix en crítica. A través de Bastian, el seu protagonista, defensa la idea de passar per la fantasia per poder conèixer la realitat. Ende ho trasllada a la vida quotidiana i proposa agafar el camí oposat per trobar el que realment volem.

Google ha volgut homenatjar en el seu aniversari aquesta novel·la que explica la història de Bastian, un nen solitari que arriba a una llibreria per buscar una història per evadir-se de la seva difícil situació personal. El llibre triat és 'La història interminable', un conte de fantasia. Bastian comença a entrar tant en la història que no sap el que és fantasia i el que és realitat. Fins a tal punt que es veurà en la situació d'haver d'ajudar Atreiu, l'heroi del seu conte.