UNA NOVA VÍCTIMA

Piratejat el compte d''El Rubius' a Twitter durant uns minuts

El conegut 'youtuber' ha explicat que els usurpadors ho han fet amb la intenció de "demostrar la poca seguretat que tenen aquestes pàgines"

n-ribuius-large570

n-ribuius-large570

1
Es llegeix en minuts

A les set del vespre tocades un "grup de seguretat" ha aconseguit 'hackejar' el compte d''El Rubius', un dels 'youtubers' més famosos d'Espanya.

A aquesta hora, al compte oficial d''El Rubius' -Rubén Doblas- han publicat un missatge en anglès que deia: "Per recuperar el teu compte posa't en contacte amb nosaltres". "No som un grup de hackers, som un grup de seguretat", es podia llegir al mateix compte de Twitter.

Deu minuts més tard apareixia un altre missatge: "Per favor, envia un missatge des d'elrubius@gmail.com a contactourmineteam@gmail.com per recuperar el teu compte. Gràcies". Poc després hi va haver un tercer missatge en què demanaven als seguidors del 'youtuber' que l'etiqueta #OurMine havia de ser tendència a la xarxa social.

Caos a Twitter

Notícies relacionades

En pocs minuts l'etiqueta que els hackers havien anunciat s'ha convertit en 'Trending Topic'. Passades les 19.40, el compte d''El Rubius' ha quedat totalment desactivat. Els hackers que han piratejat el compte d'El Rubius són els mateixos que van entrar al compte de Mark Zuckerberg, creador de Facebook.

El jove ha escrit un missatge a les 19.57, afirmant que ja havia recuperat el seu compte i ha tranquil·litzat els seus seguidors explicant que ho han fet amb la intenció de "demostrar la poca seguretat que tenen aquestes pàgines".