A LAS ROZAS, MADRID

Dos joves irrompen en una caserna de la Guàrdia Civil jugant a Pokémon Go

Els nois van ser identificats i posats en llibertat la mateixa matinada de dissabte, quan va passar l'incident

34746318 60

34746318 60 / KAZUHIRO NOGI (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Dos joves de 25 anys es van colar dissabte a la matinada a l'aparcament de la Comandància de la Guàrdia Civil de Las Rozas (Madrid) mentre jugaven al popular videojoc Pokémon Go.

Segons fonts de l'institut armat, dos agents es van adonar de la presència dels joves a l'aparcament, una zona catalogada de seguretat i en què està prohibida l'entrada.

Els guàrdies van advertir els dos nois, que estaven buscant pokémons amb el popular videojoc de realitat augmentada, que no podien ser allà i van procedir a identificar-los. Tots dos van abandonar el lloc sense oposar resistència.

CRIDA DE LA POLICIA

Precisament aquest dilluns la Policia Nacional ha demanat jugar amb precaució a Pokémon Go i "no envair la carretera ni propietats privades" per intentar agafar-los.

Notícies relacionades

Ho ha fet en una campanya que ha llançat a Facebook i Twitter sota l'eslògan 'Atrapa'ls tot amb seguretat' en què dóna consells sobre com utilitzar l'aplicació de manera segura.

Pokémon Go s'ha convertit en tot un fenomen social, i s'ha posicionat com el principal videojoc per a mòbils de la història dels EUA, amb uns 21 milions d'usuaris actius diaris.