Kardashian es banya en llet per a Fergie

L'empresària i model apareix amb altres 'celebrities' i mares sexis en el videoclip de l'últim tema de la cantant, 'MILF $'

El 'top model' espanyol Jon Kortajerena interpreta el paper d'un ingenu repartidor de llet en un veïnat de belleses d'alt voltatge

Kim Kardashian es banya en llet en un videoclip de Fergie. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Kim Kardashian torna a lluir els seus atributs naturals. Sí, encara que aquesta vegada no de 'motu proprio' sinó a petició de Fergie. La cantant s'ha envoltat d'un bon nombre de famoses per a la gravació del seu últim videoclip, 'MILF $'. Un videoclip acolorit i d'alt voltatge en què per a plaer de les fèmines s'ha colat també el model espanyol Jon Kortajarena, que interpreta el paper d'un ingenu repartidor de llet que arriba a la ciutat i no pot menys que al·lucinar amb el veïnat.

Kim Kardashian, una d'aquestes 'celebrities' del peculiar veïnat, es dutxa en llet en una de les escenes més suggerents del vídeo. En una altra, got en mà, se'n beu el contingut, encara que la seva acció passa desapercebuda perquè inevitablement les mirades queden atrapades en la figura entre impossible i imponent que llueix. I és que sis mesos després de donar a llum al seu fill Saint, i amb 30 quilos menys, la seva cintura ha tornat a ser el que era: un miratge irreal gairebé contra natura.

Notícies relacionades

Però Kadashian i Kortajarena només són dos dels convidats a aquest videoclip de Fergie. Amb ells desfilen al ritme de la música moltes altres belleses: Alessandra AmbrosioChrissy Teigen, Amber Valetta, Natasha Poli, Isabeli Fontana, Tara Lynn i Ciara. Un festival de bellesa per alegrar la vista de qualsevol.

Totes elles tenen una cosa en comú en aquest vídeo: viuen en un lloc anomenat Milfville. ¿I en la vida real? Doncs en la vida real, totes elles són 'celebrities', sensacionals i mares molt sexis. O sigui, MILF (en les seves sigles en anglès, Moms I'd Like to Follow).