PLAER I CAFEÏNA

Una cafeteria de Ginebra oferirà cafè i sexe oral als clients

Els clients de 'Cafe Fellatio' podran escollir entre un ampli catàleg de noies per realitzar un servei d'entre 5 i 10 minuts per 55 euros

 

 

1
Es llegeix en minuts

¿Em posa un cafè sol... i una fel·lació? Aquesta que fins ara semblava una petició per al guió d'una pel·lícula porno està molt a prop de convertir-se en el diàleg habitual entre cambrer i client en una cafeteria. Això sí, per 'degustar' una cosa com aquesta, caldrà viatjar a Suïssa. Perquè és allà, concretament a Ginebra, on l'empresa Facegirl planeja obrir un 'Cafe Fellatio', on els clients podran obtenir justament el que el seu nom promet.

Sí, el negoci, que no és nou --és originari de Tailàndia-- oferirà al client, pel mòdic preu de 60 francs suïssos (uns 55 euros aproximadament), la possibilitat de degustar un cafè mentre una noia li realitza una fel·lació. I el temps estimat per a aquest servei serà d'entre 5 i 10 minuts. 

I a partir d'aquí, tot depèn del gust i la imaginació del consumidor, tant per a el cafè -- sol, amb llet, tallat, trifàsic, cigaló, 'biberó'...-- com per la companyia. I és que el projecte ha sigut llançat per l'empresa Facegirl, especialitzada en el servei d'acompanyants femenines, fet que permetrà als clients d'aquest peculiar establiment escollir entre un ampli catàleg de noies per realitzar el servei. 

SOTA L'EMPARA DE LA LEY

La idea, que pot semblar esbojarrada tant a Espanya com en altres països de la Unió Europea, té sentit dins del marc legal suís, que empara i controla la prostitució exigint a les treballadores sexuals tenir uns permisos especials per així intentar acabar amb el tràfic de persones.

Notícies relacionades

Per descomptat, i encara que el projecte no es farà realitat fins a la seva obertura a finals d'aquest any, la proposta també compta amb detractors, com Grégoire Théry, un 'lobista' del grup anti-prostitució 'Mouvement du Nid', que opina que aquest model de negoci només beneficiarà els homes que hi ha al darrere i serà l'equivalent a permetre legalment el proxenetisme al país.

També les associacions veïnals i associacions que defensen els drets de la dona s'han deixat sentir, encara que la llei suïssa no està de la seva part.