cantant polèmic

Denunciat el raper Pablo Hasél per fer pintades contra l'alcalde de Lleida

El jove va fer grafits en diversos punts de la ciutat el 6 d'abril a la matinada

pablo-hasel

pablo-hasel

1
Es llegeix en minuts

Pau Rivadulla, més conegut com a Pablo Hasél, torna a estar en el centre de la polèmica. La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat el raper lleidatà a l'haver-lo enxampat fent pintades reivindicatives amb aerosols en diversos punts de la ciutat. En una de les pintades, Hasél carrega contra l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

El succés es va produir el 6 d'abril a la matinada en aquella localitat. Al voltant de les 2.50 hores, la policia va rebre un avís que els informava que dos joves estaven pintant amb aerosols a l'avinguda de l'Alcalde Arenys.

Quan hi va anar la patrulla, els nois van escapar-se corrents. Una vegada els policies van aconseguir detenir-los i identificar-los, van comprovar que un d'ells era Pau Rivadulla. La policia va poder comprovar que havien efectuat altres pintades similars en diferents llocs històrics de Lleida. Per tot això, els agents els han denunciat com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni històric i per danys en béns immobles.

Notícies relacionades

UN RAPER POLÈMIC

El 2014, Rivadulla va ser condemnat per l'Audiència Nacional a dos anys de presó per enaltir en cançons seves el terrorisme d'ETA, Terra Lliure o Al-Qaida. El mateix any, un jutge va ordenar la retirada de Youtube d'una cançó d'Hasél en la qual amenaçava de mort Ros. Hasél també ha sigut notícia fa pocs dies, ja que el delegat del Govern al País Basc va demanar prohibir un concert de Pablo Hasél.