POLÈMICA A FACEBOOK

Una mare respon així a la censura de Facebook a la seva lactància

Va pujar una altra foto amb una model de Victoria's Secret tapant el seu nadó lactant

chica-pecho-beb

chica-pecho-beb

1
Es llegeix en minuts
MARINA TALTAVULL / BARCELONA

Una jove mare nord-americanaMaria Corry, respon a totes les crítiques rebudes a Facebook amb una fotografia de la imatge d'una model de Victoria's Secret.

Dies enrere la noia va pujar al seu compte de Facebook diverses fotografies en què es mostrava a si mateixa donant el pit al seu nadó, considerant la 'lactància' com un 'fet natural', però aquestes fotografies no van agradar i van ser molt criticades per alguns.

Davant aquesta reacció negativa per part dels usuaris de Facebook, la noia va decidir respondre mitjançant un missatge al qual l'acompanyava la publicació d'una fotografia d'una de les models de Victoria's Secret, donant a entendre que, en aquesta ocasió, la fotografia no seria criticada per ser una imatge habitual als comerços.

Notícies relacionades

"Suposo que aquesta fotografia no serà comentada, perquè és una imatge que es pot veure en qualsevol comerç al qual entres".

LES XARXES SOCIALS LA RECOLZEN

Diversos usuaris de la xarxa social han publicat missatges de suport, i n'hi ha hagut d'altres que s'han excusat per les crítiques que van fer en el seu moment.