COM EN 'RETORN AL FUTUR'

Son Goku, al seu aire per Taiwan

Un usuari de Youtube recorre els carrers de Taipei dalt d'un Hoverboard amb forma de Núvol Kinton

El seu passeig per Taipei no deixa indiferent a ningú  / periodico

1
Es llegeix en minuts
XAVIER OLIVA / BARCELONA

El Hoverboard s'ha convertit en una moda de carrer. L'estri està inspirat en el monopatí que utilitzava Marty McFly a 'Retorn al futur', i internet s'ha encarregat de convertir-lo en una moda.

Si ja s'havien vist coses relacionades amb aquest aparell, com un capellà oferint missa dalt d'un d'ells, o famosos com Mike Tayson provant i caient d'un altre, ara arriba la versió que apassionarà els fans de 'Drangon Ball', el Hoverboard inspirat en el Núvol Kinton.

Al més pur estil Son Goku, un usuari taiwanès de Youtube ha tingut la genial idea de disfressar el seu Hoverboard de Núvol Kinton, i passejar-se pels carrers de Taipei vestit com el seu l'idolatrat personatge que va crear Akira Toriyama.

En un moment en què l'aclamada sèrie ha tornat a la graella televisiva, amb la nova versió 'Dragon Ball Super''Dragon Ball Super', el seu passeig pels carrers de la ciutat no deixa indiferent a ningú. El noi es fica en el paper i ho fa amb dedicació. Al final del vídeo es veu, fins i tot, una 'batalla èpica' amb un altre home.

VÍDEOS PARÒDIA

No es tracta d'un estrany vídeo d'aquest usuari, el seu canal de Youtube conté altres paròdies de sèries de televisió i de videojocs.

Notícies relacionades

Entre les sèries de televisió, hi ha versió dels Power Rangers. Entre els videojocs, dos pesos pesants de la indústria: Grand Theft Auto i League of legends.

TUTORIAL PER FER UN NÚVOL KINTON

No content amb oferir el divertit vídeo també ha pujat un tutorial per a aquells que vulguin fabricar el seu propi Núvol Kinton.