Whatsapp es bloqueja si envies un missatge amb 4.000 emoticones

Per tornar a utilitzar l'aplicació s'ha de reiniciar el servei de missatgeria i esborrar l'escrit conflictiu

31989274 59

31989274 59

1
Es llegeix en minuts

Els emoticones s'han convertit en un element imprescindible. Els utilitzem en les nostres converses, en els nostres estats o com a peu de foto per descriure el nostre estat d'ànim, però no tot és bo. Ara les emoticones poden arribar a bloquejar l'aplicació de Whatsapp.

Si s'envia un missatge amb més de 4.000 emoticones podria deixar inoperativa l'aplicació, cosa que suposaria reiniciar el servei de missatgeria i esborrar l'allau d'emoticones abans de seguir utilitzant-lo. 

Notícies relacionades

A finals de l'any passat en investigador indi, Indrajeet Bhuyan, va descobrir que un missatge amb 2.000 paraules podria bloquejar Whatsapp, per tant l'aplicació va augmentar el límit de caràcters per evitar el bloqueig. Ara el mateix investigador ha descobert una cosa similar respecte a les emoticones que obliga a reiniciar el servei de missatgeria i esborrar el missatge conflictiu.

A més de fer-ho a la versió mòbil, aquesta vulnerabilitat afectaria la versió web de Whatsapp, que també quedaria bloquejada per l'allau d'emoticones.