ACTRIU DE PASSAT GÒTIC

La filla de Zapatero triomfa com a 'youtuber' (unes hores)

Alba Rodríguez Espinosa mostra els seus dots interpretatius

Alba Rodríguez Zapatero, la filla petita de Zapatero, de gòtica a actriu de Youtube. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Alba Rodríguez Espinosa es va donar a conèixer, juntament amb la seva germana gran, Laura, el 2009, quan, vestides de negre a l'estil gòtic, es van fotografiar al Metropolitan de Nova York amb els seus pares, José Luis Rodríguez Zapatero, llavors president del Govern, i la seva dona, Sonsoles Espinosa, i el president dels EUA, Barack Obama, i la seva dona, Michelle.

Ara, als 19 anys, la petita de la família ha decidit seguir els passos de la seva mare en el món de la interpretació i s'ha fet 'youtuber'.

DIFUSIÓ A FOROCOCHES

Notícies relacionades

No obstant, el vídeo, que no arriba a 80 segons i en què Alba mostra els seus diferents registres com a actriu, al repetir una frase amb diferents estats d'ànim (contenta-tranquil·la-agressiva), ha sigut retirat poques hores després de publicar-se al seu canal de Youtube i difondre's després a través de la web Forocoches.

La filla petita de Zapatero estudia Comunicació Audiovisual i Arts Escèniques a la Universitat Europea de Madrid i fa pràctiques com a fotògrafa en alguns esdeveniments socials d'alt nivell, com va publicar la revista 'Diez Minutos'.