CONTÉ 'SPOILERS'

Bryan Cranston plora al recordar una escena de 'Breaking Bad'

El famós Walter White explica entre llàgrimes un dels moments més impactants de la sèrie de culte

Bryan Cranston trenca a plorar al recordar una escena de la segona temporada de la sèrie ’Breaking Bad’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Una de les sèries de culte dels últims temps, referent de la nova era d'or que viu la televisió, 'Breaking Bad', no va ser fàcil de rodar. Els seus actors, anys després, encara recorden amb l'emoció a flor de pell alguns dels moments més impactants del drama creat per Vince Gilliam (2008-2013) sobre el professor de química al qual li diagnostiquen un càncer de pulmó i es posa a cuinar i vendre metamfetamina per deixar un bon coixí a la seva família. Bryan Cranston, més conegut pels seriòfils com Walter White, ha participat en el programa de televisió nord-americana 'Inside the actor studio', on no ha pogut evitar emocionar-se i fins i tot plorar al recordar una de les escenes més dures del set de rodatge.

Es tracta d'un moment de la segona temporada [el que segueix a continuació, en aquest paràgraf, hauria de ser obviat pel lector que no ha vist la sèrie], l'episodi 'Phoenix', quan Walter White arriba a casa del seu company, Jesse Pinkman, i deixa morir Jane, la nòvia jonqui d'aquest últim, quan, en un accés de tos mentre dorm, acaba ofegant-se entre els seus propis vòmits.

"PODRIA SER LA MEVA FILLA"

"Sent com comença a tossir i s'acosta a ella per instint", va explicar l'actor en directe Cranston, "però abans de salvar-la es para i pensa: 'és una jonqui, ha enganxat Jesse a l'heroïna. El matarà. És millor que no faci res. No és més que una cria jove. Podria ser la meva filla".

A l'entrevista, el protagonista de 'Trumbo', encara per estrenar a Espanya, i seriosa candidata als Oscars, va esmentar que per rodar l'escena el primer que li va venir a la ment va ser la cara de la seva filla, Taylor Dearden, de 22 anys.

Notícies relacionades

"El que el públic no entén és que el que fem els actors, hem d'estar disposats a pagar un preu per això, és un preu emocional que has d'estar disposat a pagar. En algun punt, vaig veure la cara de la meva filla en lloc de la d'ella, i aquell va ser el moment en què entro en xoc, i vaig dir: 'Déu meu'".

Aquesta és la impactant escena de 'Breaking Bad', la sèrie número u en el rànquing d'IMDB, amb un 9,5, per sobre de 'Juego de Tronos' i 'The Wire'.