UNA DE CADA SET PERSONES

Facebook arriba als mil milions de persones connectades en un sol dia

La xarxa social va arribar als 1.000 milions d'usuaris l'octubre de 2012

El creador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha penjat el vídeo en el seu propi perfil personal per agrair la fidelitat dels usuaris. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Mil milions de persones van usar per primera vegada la xarxa social Facebook dilluns passat, va assegurar aquest divendres el fundador i conseller delegat de la companyia, Mark Zuckerberg.

"Hem aconseguit una fita important. Per primera vegada, 1.000 milions de persones van usar Facebook en un sol dia", va afirmar Zuckerberg a la seva pàgina a la xarxa social.

"El dilluns, una de cada set persones en el món va usar Facebook per connectar-se amb els seus familiars i amics", va afirmar Zuckerberg.

El fundador de la xarxa social va dir que la fita assolida dilluns és un pas en el seu objectiu de connectar tot el món a internet.

"La nostra comunitat està a favor de donar veu a cada persona, d'impulsar l'entesa i d'incloure tothom en les oportunitats que ofereix el món modern", va subratllar.

Notícies relacionades

Va dir que creia que un món més obert i connectat és "un món millor". "Fa que les relacions amb les persones que estimes siguin més fortes, ajuda a desenvolupar una economia més robusta amb més oportunitats i una societat més sòlida que reflecteix els nostres valors", va destacar.

Facebook té un total de 1.500 milions d'usuaris que es connecten almenys una vegada al mes. L'empresa va arribar als 1.000 milions d'usuaris l'octubre de 2012.