ÚLTIM DIA DE CAMPANYA

Rudolph Giuliani recolza la candidatura d'Alejo Vidal-Quadras

L'exalcalde de Nova York reconeix en un vídeo la bona gestió de l'eurocandidat com a vicepresident del Parlament Europeu

Vídeo de suport de Giuliani a Vidal-Quadras. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Rudolph Giuliani, el polític nord-americà que va ser alcalde de Nova York entre els anys 1994 i 2001, ha mostrat el seu suport a la candidatura d'Alejo Vidal-Quadras a l'Eurocambra mitjançant un vídeo. En l'últim dia de campanya, el nord-americà expressa les seves coincidències en matèria de política econòmica, internacional i antiterrorista.

També reconeix la bona gestió com a vicepresident del Parlament Europeu d'Alejo Vidal-Quadras: "Entén que la Unió Europea i els Estats Units estem del mateix costat: 'som defensors de la democràcia, defensors dels drets humans, reconeixem el valor d'una economia lliure, veiem com una economia lliure pot treure la gent de la pobresa'".

Notícies relacionades

En el transcurs de la gravació, Rudolph Giuliani assenyala Vidal-Quadras "com un activista a favor de la democràcia, dels drets humans, de l'antiterrorisme i com algú que també té una visió enormement àmplia del que es necessita per crear i mantenir unida la Unió Europea, i perquè aquesta Unió Europea treballi amb la resta del món, particularment amb els Estats Units d'una manera molt forta i positiva".

Tolerància zero amb els delinqüents

Rudolph Giuliani va fer front durant el seu mandat com a alcalde de Nova York (1994-2001) als atemptats de l'11-S. A més, es va caracteritzar per una tolerància zero en matèria de delinqüència comuna i, al mateix temps va emprendre polítiques de renovació en el posicionament com a destí internacional de referència de la ciutat global.