Pogacar passarà de la glòria del Giro al taló d’Aquil·les al Tour

Pogacar passarà de la glòria del Giro al taló d’Aquil·les al Tour
1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Tadej Pogacar passarà en un mes de la glòria infinita del Giro al taló de Aquil·les del Tour. Arribarà a la ronda francesa com el principal favorit, però coneixedor que Jonas Vingegaard ha trobat la fórmula per derrotar-lo si l’astre danès és a la sortida. Sembla que res indica el contrari després de recuperar-se de la caiguda a Àlaba.

El líder de l’equip Visma és l’únic corredor que ha sigut capaç de guanyar-lo i a més clarament durant els dos últims anys de competició i sempre al Tour. Pogacar ha sortit victoriós del primer duel cara a cara amb el seu compatriota Primoz Roglic (Tour 2020) i amb Remco Evenepoel encara no han coincidit. Els quatre es trobaran el 30 de juny a Florència, a la sortida del Tour.

Notícies relacionades

Pogacar arribarà després d’haver guanyat ahir el Giro per pallissa (Tim Merlier es va anotar l’última etapa a Roma). Tot i això, no s’ha enfrontat als adversaris que corren al seu mateix nivell perquè va escollir rutes diferents i perquè la greu caiguda de la Itzulia va impedir que Evenepoel i Roglic li disputessin la Lieja-Bastogne-Lieja. Amb Vingegaard no s’ha vist després del Tour de 2023.

El domini del fenomen eslovè a Itàlia ha sigut aclaparador, però ningú l’ha atacat i molt menys Daniel Martínez (segon) i Geraint Thomas (tercer de la general). Al Giro ha fet el que ha volgut.