Badosa s’exhibeix enla seva estrena a Roma davant la jove Andreeva

La jugadora catalana va doblegar la russa (6-2, 6-3), quartfinalista a Madrid, i s’enfrontarà en la segona ronda a la nord-americana Emma Navarro.

Badosa celebra un punto ante Andreeva.

Badosa celebra un punto ante Andreeva. / EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espanyola Paula Badosa va brillar ahir en la seva estrena en el WTA 1.000 de Roma, en el qual va guanyar en primera ronda la russa Mirra Andreeva (6-2 i 6-3) amb una exhibició de tennis, autoritat i precisió que la va classificar per a la segona ronda, en la qual s’enfrontarà a la nord-americana Emma Navarro, número 22 del rànquing.

Notícies relacionades

Relegada al lloc 126 per culpa de les lesions i després de només una victòria en els seus últims cinc partits, Badosa va irrompre a Roma amb autoritat per apagar una de les promeses del circuit, la jove Andreeva, de tan sols 17 anys, que arribava al Fòrum Itàlic com a número 40 del món després d’assolir els quarts de final de Madrid, en els quals va caure davant la bielorussa Aryna Sabalenka, després finalista.

En un partit de primera ronda inusual, entre dos tennistes que es podrien creuar en rondes futures, va ser l’espanyola la que va posar l’espectacle amb un joc perfectament equilibrat i intens que li va permetre resoldre la difícil papereta amb relativa facilitat.