Tomé confia en el bloc de la Nations League

Tomé confia en el bloc de la Nations League

Afp7

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Montse Tomé continua confiant en el seu bloc per als dos primers xocs de classificació de l’Eurocopa del 2025 a Suïssa. En la llista de 23 futbolistes torna a comptar pràcticament amb les mateixes que van guanyar la Nations League en l’última concentració. Alexia Putellas segueix en la llista, ja recuperada de la lesió, igual que Vicky López, la joia de La Masia, i torna Esther González. Les absències més destacades segueixen sent Mapi León (que a més està de baixa per la lesió al menisc), Patri Guijarro i Claudia Pina, que encara no veuen clar tornar a ser seleccionables.

Notícies relacionades

"El grup ha anat variant en funció de les jugadores i el que necessitem depenent dels rivals. M’agradaria donar el valor que han fet totes les jugadores a cada finestra. L’Esther la coneixem des de sempre, he treballat sis anys amb ella i està en un bon moment. Valorem el que ens pot donar en l’àrea", va comentar Montse Tomé després de donar la llista de convocades. "És un tema que està en mans de la direcció esportiva. Ara tinc la mateixa informació. Per poder portar-les han de voler venir i de moment no és així", va dir sobre Mapi León, Patri Guijarro i Claudia Pina.

Espanya debutarà contra Bèlgica a l’estadi Den Dreef de la ciutat de Lovaina el 5 d’abril vinent. Quatre dies més tard, rebrà la República Txeca a Burgos.