La tornada d’Alexia 117 dies després

La capitana del Barça va tornar a jugar després de la lesió en un partit en què el Barça va passar per sobre de la Reial Societat a Zubieta gràcies a una actuació magistral de Salma Paralluelo (1-7).

La tornada d’Alexia 117 dies després
2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Deixar anar l’aire. Notar com la pressió que t’aixafava el pit es difumina. Alleujament i descans, mentre el somriure es dibuixa d’orella a orella. Alexia Putellas s’ajustava la samarreta a la banda mentre esperava darrere de la línia de calç. Amb il·lusió i ganes es mirava el terreny de joc mentre esperava per tornar. Han sigut 117 dies duríssims per a la capitana. Com una nena que torna al col·le després de les vacances, aquesta vegada forçades. Alexia va tornar a somriure i, amb ella, tot el barcelonisme. I Alexia no tornava en va. Amb una diana en el minut 80 arrodonia un dia ben especial.

Quina sort ha tingut el futbol. N’hi ha molts que encara no són conscients de la fortuna que tenim que Salma Paralluelo es decidís per la pilota. Escàndol amb pilota i sense, una velocitat d’infart i un futbol cada vegada més exquisit. És d’aquestes que estan tocades per una vareta, però no és casualitat. Tota la tenacitat que hi ha darrere de la feina diària la consoliden com una futbolista que marcarà una època. Temps al temps. Tot i que tampoc cal esperar gens per veure-la decidint partits. Ahir contra la Reial Societat (1-7) va marcar la diferència.

El Barça es va veure qüestionat a Zubieta en els primers minuts del partit. La gosadia del conjunt d’Arroyo va topar amb el talent naixent d’un Barça que reneix gràcies a les noves generacions. Vicky López i Salma Paralluelo van ser letals. La madrilenya per la seva brillantor encegadora des de principi de temporada i la saragossana per la seva consolidació en tan poc temps.

Pòquer espectacular

Notícies relacionades

La jove va ser qui va obrir el marcador amb un xut potent a la frontal que va botar uns metres per davant d’Elene Lete. Després del gol de Vicky, Salma Paralluelo va marcar un pòquer de gols, cada un més espectacular que l’anterior. Des de la frontal, amb el cap o amb un xut bombat que es va colar per l’escaire. Una genialitat rere l’altra de la futbolista que està destinada a fer història. Tot això instants abans que Graham Hansen pugés al carro de golejadores del partit.

Pujava el 0-6 al marcador mentre la grada mirava a la banda. Alexia Putellas estava llesta. Va tornar a trepitjar la gespa i va ser com si mai hagués hagut de marxar. Feia pocs minuts que estava en el partit quan va rematar un centre des de l’àrea petita per sumar el setè gol blaugrana. Està clar que Alexia vol tornar a la seva millor versió. Ara, amb el genoll a punt i el cap clar, ve la versió 2.0 de l’emblema culer. Amaiur va fer el definitiu 1-7.