LES Reaccions

Xavi: "Estem lluitant per la Lliga, hi pot haver opcions"

El tècnic blaugrana va destacar el paper de Pau Cubarsí en la golejada que va retornar el somriure a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Xavi: "Estem lluitant per la Lliga, hi pot haver opcions"

Laia Bonals

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça va marxar, per fi, amb bones sensacions de Montjuïc. La golejada contra el Getafe va deixar un Xavi molt satisfet que, com ja va confessar anteriorment, no desestima l’oportunitat de lluitar per la Lliga. "Estarem pendents de veure què fan el Girona i el Madrid", va dir, confiat, el terrassenc.

"Ha sigut un partit molt complet tant en defensa com en atac. Hem sabut sortir molt bé d’aquesta pressió alta del Getafe per marcar la diferència", va radiografiar l’entrenador blaugrana després de la voluminosa victòria. "Havíem de demostrar nostra millor versió. Avui l’equip es retroba a casa. Ha sigut un partit convincent i rodó en tots els sentits"

Elogis per a Raphinha

El brasiler Raphinha va tornar a l’onze inicial després d’un problema muscular. I no podria haver-ho fet d’una millor manera. No només pel gol, sinó per l’actuació contundent i letal. "És especial per a mi, perquè surto d’una lesió. M’alegra tornar a l’onze marcant i assistint, però l’important és una victòria que ens manté vius a la competició", confessava, després del partit, el davanter.

Notícies relacionades

Durant el temps que va ocupar una llitera a la infermeria, Lamine Yamal va ser el substitut que més garanties va demostrar. Tot i això, el brasiler no veu la jove perla de La Masia com un rival. "No em preocupa el nivell de Lamine. És un privilegi competir amb ell perquè serà un dels millors. És un honor i ens fa millorar als dos. Veure’l jugar, marcar i assistir em fa intentar ser millor jugador i crec que a ell també. Aquesta competència és bona", explicava.

Xavi també va deixar espai per a la broma (o més aviat ironia) després de la golejada. "Estic al·lucinant... és la primera suposició positiva que em feu en dos anys i mig... això també és per la meva decisió d’anar-me’n", va respondre el tècnic quan un periodista li va preguntar sobre la possibilitat de remuntar la diferència de cinc punts que separa els blaugrana del Reial Madrid a la taula de la classificació.