Míchel apel·la a un triomf a Bilbao per assentar-se en la Champions

Míchel apel·la a un triomf a Bilbao per assentar-se en la Champions

Ricardo Larreina / Afp7 / Europa Press - Archivo

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A San Mamés hi ha enfrontament avui. Juga el segon classificat, el Girona, amb 56 punts, i l’Athletic, que és cinquè, ja fora d’aquesta zona tan privilegiada de la classificació, amb 46 punts. I després de la derrota al Bernabéu, Míchel ho té clar. "Si som capaços de guanyar a San Mamés, l’objectiu de l’equip serà la Champions", va dir ahir el tècnic del Girona, que, a poc a poc, ha anat establint sostres als seus jugadors.

Primer era evitar el descens i garantir la tercera temporada consecutiva a Primera Divisió. Prova més que superada i en menys temps del que es podia imaginar. Després, el segon desafiament era arribar al rècord de puntuació que tenia el Girona de Machín en 51 punts, aconseguits en la temporada 2017-18. També liquidat.

Amb Blind i Yangel Herrera

Notícies relacionades

No només l’ha liquidat el Girona de Míchel (suma ara 56 punts) sinó que va camí d’aniquilar-lo perquè queden encara 14 jornades per disputar. El tècnic, que recupera Yangel Herrera i Blind després de complir tots dos la seva sanció en la derrota del Bernabéu (4-0), va fixar el seu tercer objectiu en arribar a Europa, tot i que fos per la porta de les segones opcions. Treu 18 punts d’avantatge al Betis, que marca la frontera de l’Europa League. Un objectiu més que complert. No hi serà Yan Couto, que complirà a Bilbao el partit de sanció per veure la cinquena cartolina groga contra el Madrid.

"L’Athletic és un equipàs, és l’equip que més gols fa a casa. Té la millor pressió a dalt de la Lliga junt amb la Reial Societat. A San Mamés és molt agressiu i t’obliga a estar molt atent en defensa. Espero la nostra millor versió", va indicar l’entrenador del Girona, recordant que es viurà avui a Bilbao "un partit important, però amb 59 punts no arribaràs a la Champions". Però Míchel sí que sap que guanyar a San Mamés li obriria un ampli avantatge de 13 punts respecte a l’Athletic.