Pericos, ‘keep calm’

Pericos, ‘keep calm’

RCD ESPANYOL

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

No oblidem que a Martin Braithwaite el vam criticar tots (TOTS) quan va abandonar la concentració a l’stage de Marbella, va tocar el dos i va passar dels seus companys. Segur que el que va fer va tenir una explicació que algun dia sabrem. Potser no es va complir el seu pla. Ja ho sabrem, insisteixo, però va tornar al grup, va tocar el violí i allà el tenim com a màxim golejador de la categoria.

Martin se’ns ha erigit en líder i no conec cap periquito que no vulgui ser president del club de fans de Martin. Veient com ho celebrava tot davant el Llevant, que ningú descarti que el danès acabi convertint-se en un símbol, però que ningú s’estranyi si a l’estiu marxa, com va fer l’altre danès, John Lauridsen, al Màlaga. El futbol és així.

Per cert, que Garagarza reconegui que no està content amb la seva pròpia gestió implica dues coses: un reconeixement del mateix fracàs, i que les crítiques rebudes no anaven tan desencaminades. Una altra cosa és que ho hagi dit públicament per aturar l’allau de crítiques, que també seria una bona tàctica.

Jo tan sols demano a l’equip que celebri i COMUNIQUI (¡quina grandiosa paraula, Déu!) a l’afició aquesta alegria i ràbia alhora que va mostrar després de vèncer el Llevant. Si l’equip ho fa tant a casa com a fora (perquè molt sols no us hem deixat, ¿eh?) no hi haurà qui ens pari.

Notícies relacionades

Com a malalt que soc de les estadístiques, tinguem en compte que hem tingut tan sols UNA bona ratxa, amb quatre partits seguits guanyats. Va ser de la segona a la cinquena jornada. Va ser a principis de setembre després d’obtenir 12 punts de 12 de possibles i tots (sí, tots) fèiem càlculs que ascendiríem al març. Però la resta del camí ha sigut tortuós.

Per tant, malgrat aquest any convuls, estem tan sols a un punt de l’ascens directe. ¡¡A un punt!! Com tornem a empalmar quatre victòries seguides celebrarem l’ascens a Setmana Santa i més d’un estarà pensant en Europa, tot i que estiguem a Segona Divisió. Som així. No hi ha grisos. ¡Keep calm and periquitos for ever! n