Navarro: "Hi ha actituds que no són dignes d’aquest club"

El Barça de bàsquet suma sis derrotes en els vuit últims partits i el club critica els jugadors, però no dubta del tècnic

Navarro: "Hi ha actituds que no són dignes d’aquest club"

M. l.

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Demà arriba el Madrid al Palau Blaugrana. I és molt més que un partit d’Eurolliga per al Barça de Roger Grimau, un equip sacsejat pels mals resultats, víctima d’una crisi dins el vestidor, destapada de manera inesperada pel missatge nadalenc de Juan Carlos Navarro, director esportiu de la secció blaugrana. Quan més es debat sobre el tècnic, que ha viscut sis derrotes en els vuit últims partits i les dues més recents per uns escandalosos 20 punts de diferència contra l’Unicaja (91-71) i el Mònaco (91-71), el missatge que surt del club és de total suport.

Suport a Grimau. "És el nostre referent i ho continua sent", va assenyalar Navarro en un discurs que va obrir en canal les profundes diferències que hi ha a l’interior de les entranyes del Palau. El tècnic no es discuteix; els jugadors, sí. "Hi ha actituds dins i fora de la pista que no són dignes d’aquest club i d’aquesta samarreta", va denunciar el màxim responsable del bàsquet del Barça. Unes paraules inusuals. Tant pel to, de màxima duresa, com pel moment. No va voler, això sí, posar noms concrets a aquestes acusacions, tot i que els set minuts que va ser a la pista Willy Hernángomez, el fitxatge estrella d’aquest estiu, contra el Mònaco evidencien clarament cap a la direcció que apuntaven.

Set minuts i després del descans ni va aparèixer a la pista del Principat. Willy no és l’únic que està en aquesta llista perquè hi ha altres jugadors que no han rendit al nivell que s’esperava. Són 6 derrotes en 8 partits. O 7 en 10. Una ratxa nefasta que està comprometent el futur del projecte. "Sí, és veritat que aquest desembre hi ha hagut derrotes i, per la forma d’algunes derrotes, hi ha coses que s’han de canviar. Hi ha hagut actituds dins i fora de la pista que no ens han agradat i que no són dignes d’aquest club i d’aquesta samarreta", va reiterar Navarro, entossudit a enfortir la figura de Grimau mentre col·locava el focus sobre els jugadors.

Notícies relacionades

El Madrid com a examen

Ho va dir fora –va utilitzar els mitjans oficials del club– perquè abans ja ho havien debatut dins. "Hi ha coses que ja estan parlades i que no tornaran a passar. Tots els jugadors han de fer un pas endavant per canviar aquesta dinàmica", va indicar el responsable esportiu del bàsquet blaugrana, que s’enfronta a nou dies decisius. I tots al Palau, amb quatre partits d’Eurolliga. Arrencant tot per la visita demà del Madrid, que ha sumat 16 victòries en les 17 primeres jornades de la màxima competició europea. Els blancs només van caure a Istanbul contra el Fenerbahçe (100-99). El Barça encadena quatre derrotes (Virtus Bolonya, Armani Milà, Alba Berlín i Mònaco) en les últimes sis aparicions debilitant així Grimau. "Confiem en ell", va proclamar Navarro.