Polèmica en la Roja

Morata respon a Aitana: «Fa temps que la selecció masculina ajuda la femenina»

Morata respon a Aitana: «Fa temps que la selecció masculina ajuda la femenina»

EFE

2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els jugadors de la selecció masculina tornen a demostrar una vegada més la seva realitat paral·lela. Després de les declaracions de Carvajal en les quals es desentenia de la lluita que estan entaulant les seves homònimes femenines, ara ha sigut Álvaro Morata, capità de la selecció, el que s’ha expressat sobre les declaracions d’Aitana Bonmatí en el programa ‘Salvados’, en les quals admetia que no estava sorpresa per la falta de suport dels seus companys homes. «Fa temps que la selecció masculina ajuda la femenina», diu Morata.

En el programa de dissabte passat de ‘Salvados’, la favorita a dur-se la Pilota d’Orva ser la protagonista. Bonmatí, a més de relatar com està vivint un dels moments més dolços de la seva carrera, va aprofitar el seu altaveu per defensar la causa que les jugadores de la selecció fa mesos que lluiten. Gonzo, el presentador, va preguntar a Aitana Bonmatí si esperava més suport dels jugadors masculins cap a elles des que va esclatar el cas Rubiales en la Federació Espanyola. «Doncs, no, la veritat és que no», va respondre la blaugrana.

La rèplica del capità

Notícies relacionades

Una frase que no va sorprendre ningú, però que tampoc va deixar indiferents els que es van donar per al·ludits. Dani Carvajal, després de la victòria del combinat nacional a Oslo, va ser el primer a donar la rèplica. «La veritat és que no sé a què es refereix. No sé a què es pot referir, si recolzar més o no recolzar. Al final ha passat el que ha passat. Elles estan reestructurant el que elles creuen o amb el que no se senten còmodes dins del seu entorn en la Federació. O mirant de reestructurar tot l’‘staff’, tot el que és de màrqueting, de comunicació, etcètera. I nosaltres estem centrats en el que ens toca», va dir contundent.

Ara ha sigut el torn per a Álvaro Morata. «Si ella ho diu és perquè se sent així. La selecció masculina ajuda molt la femenina, no només són les coses que surten, ho fa des de fa temps. Soc el capità i l’encarregat de veure totes aquestes coses, fa molts anys que s’ajuden, i si tenen alguna cosa per dir-nos o en la qual podem ajudar, saben que estem disponibles», va assegurar el jugador de l’Atlètic. Un relat que xoca amb la realitat: només dos futbolistes de Primera Divisió (cap de la selecció) van ser els que van alçar la veu quan tot va passar.

Temes:

Luis Rubiales