Twitch

De Lluís Cortés a Sara del Estal: el futbol femení fitxa per la Queens League

Moltes personalitats reconegudes de l’esport ja s’han afegit a la competició creada per Gerard Piqué

De Lluís Cortés a Sara del Estal: el futbol femení fitxa per la Queens League
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’èxit de la primera temporada de la Kings League, el mes vinent començarà la Queens League, en la qual es podrà veure jugadores, entrenadors i fins i tot representants de l’elit del futbol femení.

Les dues jugadores del Barça, Clàudia Pina i Patri Guijarro, que ja havien mostrat en diverses ocasions la seva passió pels videojocs, ja van aparèixer en la presentació de la lliga com a ambaixadores dels xBuyer, amb la seva representant Carlota Planas. I Arkaitz Coca, fundador d’Unikteam, al qual pertanyen aquestes dues futbolistes, també representa Jijantes en aquesta pretemporada.

També dos exentrenadors de la primera divisió han anunciat el seu fitxatge per la Queens League. Lluís Cortés, seleccionador d’Ucraïna i exentrenador del Barça, que va dirigir les blaugrana quan van guanyar la seva primera Champions, serà el director esportiu de Jijantes. I Rubén Casado, que va ser tècnic de l’Espanyol, serà entrenador de Porcinos.

Notícies relacionades

No seran les úniques personalitats del futbol femení que podrem veure a la Queens League, ja que algunes exjugadores de la primera divisió també han confirmat ja l’assistència a la competició. Willy Romero, exdavantera del Betis, és la jugadora 12 del Barrio. Sara del Estal, que va jugar al Deportivo, DUX Logroño o l’Europa, és l’11 de l’1K. Sara Mérida, exjugadora de l’Espanyol i exinternacional amb la selecció espanyola, serà l’11 de Porcinos.

Sara Ismael –del planter del Barça–, Leticia Méndez –que va estar a l’Atlètic, el Llevant o l’Sporiting de Huelva, entre d’altres– i Alba Pomares –ex de l’Espanyol– estan participant en el draft.