Futbol

Retiren tots els càrrecs de violació i maltractament contra el jugador del Manchester United Mason Greenwood

El jugador, de 21 anys, porta un any apartat després de les acusacions de violació, abús i conducta coercitiva per part de la seva exparella

Retiren tots els càrrecs de violació i maltractament contra el jugador del Manchester United Mason Greenwood

Peter Powell / Efe

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia del Gran Manchester ha retirat aquest dijous tots els càrrecs d’intent de violació, abús i conducta coercitiva i controladora que pesaven contra el futbolista del Manchester United Mason Greenwood. Greenwood, de 21 anys, va ser detingut el gener del 2022 després que una amiga de la seva exparella publiqués una sèrie de fotos i vídeos en les xarxes socials en què aquesta apareixia amb ferides presumptament provocades pel futbolista.

El jugador va ser suspès per l’United, club on militava des del 6 anys, i no juga cap partit des del 22 de gener del 2022. A més, va perdre diversos contractes publicitaris, incloent el de la marca esportiva Nike, així com també va ser retirat del videojoc FIFA 22.

«Donada la importància mediàtica d’aquest cas és just que compartim la notícia que un home de 21 anys, que va ser detingut i acusat en una investigació oberta el gener del 2022, no enfronta procediments criminals contra ell en relació amb això», va dir Michaela Kerr, de la Policia del Gran Manchester.

Notícies relacionades

«L’equip d’investigació ha estat en contacte regular amb l’equip legal i entén la interrupció dels procediments en aquest punt i que aquesta decisió no s’ha pres a la lleugera. Malgrat l’interès públic i de la premsa en aquest cas, hem decidit no comentar res més», va afegir.

Un portaveu de l’acusació va assegurar que s’han retirat els càrrecs contra el futbolista per «la retirada d’un testimoni clau» i per nou material que ha sortit a la llum i que ha demostrat que no hi ha una «perspectiva realista de culpabilitat».