VA PENJAR FOTOS DE LA PALLISSA

Greenwood, jugador del Manchester United, acusat d’agressió per la seva exnòvia

  • L’exparella del futbolista va publicar imatges d’una suposada pallissa i van circular àudios que deixen entreveure una agressió sexual

  • L’equip mancunià ha apartat el jugador mentre s’investiga el que ha passat i condemna tota mena de violència

Greenwood, jugador del Manchester United, acusat d’agressió per la seva exnòvia

Ian Walton / Reuters

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El davanter del Manchester United Mason Greenwood és a l’ull de l’huracà a Anglaterra després que la seva exnòvia publiqués aquest diumenge a les xarxes socials vídeos i fotos que mostren una suposada pallissa del jugador. Les publicacions van ser després esborrades, però van començar a circular àudios que insinuen fins i tot una agressió sexual. La policia investiga els fets, mentre el Manchester United ha anunciat que el jugador, de 20 anys, no tornarà de moment a entrenar ni jugar amb l’equip.

Harriet Robson va penjar aquest diumenge unes ‘stories’ a Instagram en les quals apareixia ella amb el llavi aparentment partit i una reguera de sang, i amb un rètol que deia: «Per a tots els que vulguin saber el que Mason Greenwood em fa realment». De moment no està clara la data en la qual van ser capturades aquestes imatges. A més d’aquest breu vídeo, va publicar diverses imatges amb blaus a diferents parts del seu cos.

Per si no fos prou, les hores posteriors van aparèixer a les xarxes socials uns àudios, suposadament gravats per la mateixa Harriet Robson, en els quals s’escoltaria el jugador i la seva parella discutint i fins i tot forçant-la a tenir relacions sexuals.

Notícies relacionades

«Estem al corrent de les imatges i acusacions que circulen a les xarxes socials. No farem més comentaris fins que s’hagin aclarit els fets. El Manchester United no aprova la violència de cap tipus», va assegurar el Manchester United en un primer comunicat, sense nomenar el seu futbolista. Hores després en va emetre un altre per anunciar que quedava apartat: «Mason Greenwood no tornarà a entrenar o jugar fins a nou avís».

Greenwood, en qui el United té dipositada la seva confiança com a davanter de la pròxima dècada, va debutar amb la selecció absoluta d’Anglaterra el mes de setembre passat a Islàndia. Llavors ja va protagonitzar un escàndol (res comparat amb el d’aquest diumenge), al convidar ell i Phil Foden dues noies a la seva habitació, vulnerant les normes de qualsevol concentració i també la bombolla anticovid.