Canvi de destí

Luis Suárez, a prop del Gremio brasiler

  • El veterà punta uruguaià, també pretès pel Cruz Azul de Mèxic, es podria comprometre en els pròxims dies amb el club de Porto Alegre.

Luis Suárez, a prop del Gremio brasiler
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Gremio de Porto Alegre espera tancar «en les pròximes hores» el fitxatge de Luis Suárez, el davanter uruguaià de 35 anys que també tenia una proposta del Cruz Azul de Mèxic. Alberto Guerra, president del club brasiler, va assegurar que la negociació per contractar l’exblaugrana va per bon camí i espera un desenllaç positiu aviat.

El fitxatge, segons el mandatari, no només depèn del Gremio, sinó que s’aconsegueixi un acord amb patrocinadors que participarien en l’operació, «perquè no afecti la caixa ja perjudicada del club». El punta firmaria per dos anys.

Retorn a Primera

Notícies relacionades

Suárez va tornar aquest any al Nacional de Montevideo, després de 16 temporades en el futbol europeu, en què va defensar la samarreta de grans clubs com el Liverpool, el Barça i l’Atlètic de Madrid.

El Gremio és un dels clubs històrics del Brasil, amb tres copes Libertadores en el seu palmarès. Aquesta curs ha aconseguit l’ascens a Primera després de passar una campanya a Segona.

Temes:

Luis Suárez