Eurolliga de Waterpolo

Mataró-Olympiacos i Sabadell-Roma a quarts de l’Eurolliga

  • El Mataró jugarà l’anada a Atenes davant un Olympiacos que ha guanyat les dues últimes Eurolligues i parteix com el gran favorit per revalidar el títol

  • El Sabadell començarà els quarts de final com a local, rebent el conjunt romà, després de classificar-se segon en la fase de grups

Mataró-Olympiacos i Sabadell-Roma a quarts de l’Eurolliga

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
EFE

El duel entre Assolim Mataró i l’Olympiacos és el xoc estrella del sorteig dels quarts de final de l’Eurolliga celebrat aquest dimarts i que ha aparellat l’Astralpool Sabadell amb el SIS Roma i el Mediterrani amb el Dunaujvaros hongarès.

El Glyfada grec i l’Ekipe Orizzonte de Catània italià disputaran l’únic partit de l’antepenúltima ronda sense representació espanyola.

Els partits d’anada es disputaran l’11 de febrer i els de tornada el 25 de febrer de 2023.

El Mataró s’enfronta al vigent campió

El Mataró jugarà l’anada a Atenes davant un Olympiacos que ha guanyat les dues últimes Eurolligues i que és el gran favorit per revalidar el títol.

Per la seva banda, el Sabadell disputarà l’anada a casa davant la Roma, igual com el Mediterrani, que obrirà l’eliminatòria a la seva piscina Josep Vallès contra el Dunaujvaros.

Notícies relacionades

El Mataró i el Mediterrani van aconseguir la seva classificació després de ser primers en els seus respectius grups de l’Eurolliga, mentre que el Sabadell va ser segon.

Els guanyadors d’aquests quarts de final es classificaran directament per a la final a quatre, la seu de la qual encara està per decidir.