Té 82 anys

Pelé, hospitalitzat de nou al Brasil

La filla de l’estrella assegura que la situació del seu pare no és greu

Pelé, hospitalitzat de nou al Brasil

AFP

1
Es llegeix en minuts

L’exfutbolista brasiler Edson Arantes do Nascimento ‘Pelé’, de 82 anys i que des de l’any passat és tractat per un tumor al còlon, va tornar a ser hospitalitzat aquest dimecres, segons va confirmar una de les seves filles, que va aclarir que no es tracta de res greu.

El tres vegades campió mundial va ser ingressat a l’hospital Albert Einstein de São Paulo després de presentar una inflamació generalitzada al cos i està sent sotmès a diferents exàmens. D’acord amb el diari ‘O Globo’, els metges que el van atendre li van diagnosticar un estat d’anasarca (inflamació generalitzada) i van identificar una insuficiència cardíaca descompensada.

Les explicacions de la filla

Malgrat que ni l’assessoria del per molts considerat millor futbolista de tots els temps ni l’hospital van donar informacions, la seva filla Kely Nascimento va publicar un missatge per tranquil·litzar els aficionats i en el qual va aclarir que no es tracta de res greu. «Els mitjans estan embogint novament i vull tranquil·litzar una mica. El meu pare està hospitalitzat i li estan regulant les medicines», va afirmar Nascimento, de 55 anys i que es troba a Qatar seguint el Mundial de futbol.

Notícies relacionades

La filla de Pelé va afegir que «no hi ha res de sorpresa ni d’emergència» després d’aclarir que no s’ha afanyat a buscar un vol per tornar al Brasil, que els seus germans són al costat de Pelé a l’hospital i que ella té previst visitar-lo per Any Nou.

Pelé es va operar l’any passat d’un tumor al còlon detectat durant una bateria rutinària d’exàmens. Des d’aleshores, és sotmès a un cicle de sessions de quimioteràpia que l’ha obligat a passar per l’hospital diverses vegades. La salut de Pelé s’ha deteriorat en els últims anys també per altres causes, com problemes a la columna, el maluc i el genoll, que han reduït la seva mobilitat, i l’han obligat a passar pel quiròfan, a més de patir alguna crisi renal.

Temes:

Futbol Brasil