PSG - Maccabi Haifa (7-2)

Un Messi enlluernador porta el PSG a vuitens de la Champions

  • Els francesos golegen el Maccabi Haifa amb un doblet de l’astre argentí i un altre d’Mbappé

  • El conjunt parisenc es jugarà la primera plaça del grup amb el Benfica, que va certificar l’eliminació de la Juventus

Un Messi enlluernador porta el PSG a vuitens de la Champions
2
Es llegeix en minuts
Enric Bonet

Potser es deu al Mundial, potser es deu a una pretemporada ben feta, potser es deu a la seva voluntat de redimir-se després d’un últim curs en què van rebre dures crítiques... Siguin quins siguin els motius, Messi i Neymar han recuperat el seu millor nivell. Ningú ho discuteix. Si això ho sumes al talent i l’arribada descomunal d’Mbappé, el París Saint-Germain té la davantera més temible de tot Europa. Com ja va succeir en altres nits europees, el conjunt parisenc va recórrer aquest dimarts al seu trident demolidor per golejar un combatiu Maccabi Haifa (7-2) i classificar-se per a vuitens de la Champions.

Els israelians van sortir valents al Parc dels Prínceps a París. Al principi del partit, van aconseguir recuperar nombroses pilotes en el camp dels francesos gràcies a una intensa pressió. Però els seus límits s’evidenciaven a l’hora de resoldre les jugades. El talent que li falta al Maccabi li sobra al PSG. Així va ser com Messi va començar la seva exhibició a partir del 19’. 

Després d’una combinació dins de l’àrea amb Mbappé, l’astre argentí va obrir el marcador amb un brillant xut amb l’exterior. Com ja va succeir en incomptables ocasions, l’excapità del Barça va fer fàcil el difícil. El Maccabi va mantenir el seu plantejament valent, tot i que deixava uns espais mortals davant l’arribada del conjunt propietat de Qatar. Després d’una talentosa paret amb Neymar, amb rabona inclosa del brasiler, Mbappé va culminar un contraatac amb un xut amb rosca el 30’. Tot just quatre minuts després, Neymar va continuar amb el show time del trident al definir una contra liderada per Messi. L’argentí va concloure aquesta pluja de gols firmant el seu segon de la nit amb un brillant xut des de fora de l’àrea.

Rècord golejador d’Mbappé

Rècord golejador d’MbappéMalgrat el vendaval de gols, el lluitador conjunt israelià va aconseguir un primer gol de l’honor poc abans del descans gràcies a una ocasió a pilota aturada. La segona part va començar com havia acabat la primera. Fins i tot el Maccabi va aconseguir el segon en una altra jugada a pilota parada en què el PSG va mostrar una falta de contundència defensiva que necessitarà en les fases eliminatòries de la Champions. 

Notícies relacionades

Les defenses es van absentar del Parc dels Prínceps. I els francesos van respondre amb un vendaval ofensiu amb gols d’Mbappé –suma un total de 39 en tots els seus partits a la Lliga de Campions, cosa que el converteix en el futbolista de menys de 24 anys que més ha marcat en la història d’aquest torneig–, a pròpia porta i de Carlos Soler. 

Amb aquesta golejada, el PSG va certificar la seva classificació per a vuitens, però encara no té assegurada la primera posició. Se la jugarà amb el Benfica en una última jornada en què visitarà el camp d’una decebedora Juventus, eliminada de la competició i que fins i tot podria quedar-se fora de l’Europa League.

Temes:

Champions