Revelació de l’astre

Messi anuncia que Qatar-2022 serà «segurament» el seu últim Mundial

  • El davanter argentí, de 35 anys, arriba al seu quart campionat del món en un gran moment de forma amb el PSG.

Messi anuncia que Qatar-2022 serà «segurament» el seu últim Mundial
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi, capità de la selecció argentina, ha anunciat aquest dijous que Qatar-2022 serà «segurament» l’últim campionat del món de la seva carrera futbolística. «És el meu últim Mundial. Segurament sí. Em sento bé, físicament, he pogut fer una pretemporada molt bona aquest any, cosa que no vaig poder fer l’any passat. Ha sigut fonamental per començar d’una altra manera i per arribar com hi he arribat, amb molta mentalitat i molta il·lusió», ha dit Messi, de 35 anys, en una entrevista amb ESPN.

’La Pulga’, golejador històric de l’albiceleste amb 90 gols en 164 partits, jugarà a Qatar-2022 el quart Mundial. «Hi ha ansietat, nervis pel Mundial. No veiem l’hora que arribi», ha confessat el punta, que es troba en un gran moment amb el PSG.

35 partits sense caure

Notícies relacionades

La selecció de Lionel Scaloni, mentrestant, acumula 35 partits sense derrotes. «Arribem en un bon moment, amb un grup molt armat i molt fort, però pot passar de tot. Tots els partits són dificilíssims. No sempre els favorits són els que acaben guanyant o fent el camí que un esperava», ha assenyalat.

Sobre si l’Argentina ha de ser considerat un candidat a guanyar la copa del Món a Qatar, Messi ho ha deixat clar: «L’Argentina és candidat sempre, per la seva història i el que significa, però no som els únics favorits, hi ha altres seleccions que estan per sobre nostre», ha remarcat.

Temes:

Messi