Koke, històric amb l’Atlètic de Madrid

  • El futbolista es convertirà en el futbolista amb més partits del club al Sánchez Pizjuán

  • «La meva idea sempre ha sigut retirar-me aquí, però veurem a veure què passa després que acabi el meu contracte», va afirmar.

Koke, històric amb l’Atlètic de Madrid
2
Es llegeix en minuts

Igualats els 553 partits amb l’Atlètic de Madrid d’Adelardo Rodríguez en l’últim derbi davant el Reial Madrid, Koke Resurrección serà des d’aquest dissabte, quan jugui el duel davant el Sevilla, el futbolista amb més partits de la història del club als seus 30 anys, després de «molta feina i molt sacrifici» i amb la idea «sempre» de retirar-se en el conjunt blanc-i-vermell.

«És un orgull poder arribar a aquesta xifra i tant de bo siguin molts més», va expressar en una entrevista a ‘Dazn’ mentre divisa ja aquest dissabte el seu partit número 554, tretze anys després de la seva estrena amb el primer equip del club de la seva vida el 19 de setembre del 2009 en la derrota per 5-2 contra el Barcelona al Camp Nou. Va debutar de la mà d’Abel Resino, llavors entrenador del conjunt blanc-i-vermell. Koke tenia 17 anys.

«Una de les millors coses que he tingut ha sigut el treballar, sempre voler que l’Atleti estigui a dalt de tot i lluitar per això [...]. Si hagués sortit no estaríem parlant del rècord, però al final la meva idea sempre ha sigut posar l’Atlètic de Madrid a dalt de tot i hem lluitat per això», va aprofundir Koke.

Notícies relacionades

La història de Koke està lligada a Simeone, amb el qual ha jugat 516 dels seus 553 partits. «La meva idea sempre ha sigut retirar-me aquí, però veurem a veure què passa després que acabi el meu contracte. Sé que em queden dos anys de contracte, aquest i un altre més. La meva idea és seguir aquí. No sé el que passarà i el que hagi de venir benvingut sigui», exposa l’actual capità de l’Atlètic.

«El ‘míster’ des del primer dia em va fer confiança. Jo no jugava gaire, no tenia gaires minuts, era jove i li vaig preguntar què volia de mi. I ell em va dir que seria un jugador molt important dins del club, que tingués paciència. Jo vaig creure en ell, ell va creure en mi i després respondre dins del terreny de joc. No és només de paraula», va rememorar en una entrevista ‘Dazn’, abans de convertir-se aquest dissabte en el jugador amb més partits en 119 anys de la història de l’Atlètic de Madrid.