Invasió a Cornellà

L’Espanyol anuncia que prendrà mesures arran dels incidents del Marroc-Xile al seu estadi

  • El club periquito aclareix que la seguretat del partit no era responsabilitat seva i exigirà la reparació dels danys als organitzadors del partit.

L’Espanyol anuncia que prendrà mesures arran dels incidents del Marroc-Xile al seu estadi

Efe

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El RCD Espanyol ha lamentat els incidents d’aquest divendres en l’amistós entre el Marroc i Xile celebrat a l’RCDE Stadium. El club periquito ha deixat clar que la seguretat del partit no era competència de l’entitat catalana i ha apuntat que exigirà la reparació dels danys a la instal·lació als organitzadors del xoc.

«Com en altres esdeveniments promoguts per tercers, en el marc del contracte d’ús de la instal·lació i apel·lant a la seva responsabilitat en tot allò referent a l’esdeveniment, des del club s’exigirà l’esmena per part dels organitzadors del partit de tot el que tingui impacte en la integritat dels elements de l’estadi», explica l’Espanyol en un comunicat.

Dos concerts

«Es tindrà en compte aquesta experiència per evitar al màxim possible que torni a passar el mateix en futurs esdeveniments organitzats per tercers en la nostra instal·lació», afegeix el club, que recorda altres esdeveniments celebrats al seu estadi i que no van suposar cap problema, com el Nova Zelanda-Perú al juny.

«Des de la seva inauguració, a l’RCDE Stadium s’han celebrat molts partits i esdeveniments que s’han desenvolupat sense cap incident. Aquest any, després de la conclusió de la Lliga, es va celebrar un partit internacional i dos concerts que van posar de manifest el potencial de la nostra instal·lació», exposa l’Espanyol.

El valor de la marca

Notícies relacionades

Toni Alegre, subdirector general del club, també ha valorat el caos viscut a l’RCDE Stadium: «Lamentem profundament els incidents. Com que és un partit que no hem organitzat nosaltres, demanarem responsabilitats als tercers que l’han dut a terme».

«Prendrem nota de les coses que hem de millorar de cara al futur. Com a club, fa anys que organitzem esdeveniments importants a l’RCDE Stadium i hem de continuar aprofitant el valor de marca i la font d’ingressos que suposa aquesta instal·lació», ha conclòs el dirigent.

Temes:

Espanyol